Μαθαίνει για Σίλντενφελντ, Κουτρουμπή

Κρίσιμη μέρα είναι η Παρασκευή για τους τραυματίες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι θα κρίνουν και την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Γιάννης Αναστασίου στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Τόσο ο Γκόρντον Σίλντενφελντ όσο και ο Γιώργος Κουτρουμπής θα υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος. Ο Κροάτης έχει πρόβλημα στη γάμπα το οποίο αποκόμισε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της συμμετοχής του στο κυριακάτικο παιχνίδι. Ο Έλληνας αμυντικός έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες να προλάβει το ματς.

Δεδομένα είναι εκτός μάχης ο Ντέιβιντ Μέντες οπότε οι επιλογές για το κέντρο της άμυνας είναι λιγοστές. Μετρημένες. Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και Σπύρος Ρισβάνης είναι οι δύο διαθέσιμοι. Δίδυμο που έχει να παίξει μαζί στο κέντρο άμυνας σχεδόν πριν από ένα χρόνο

Με αυτά τα σοβαρά προβλήματα στα μετόπισθεν, η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ζορίζει τον Αναστασίου. Παράλληλα θα πρέπει να σκεφτεί τι θα κάνει με τους επιβαρυμένους λόγω Εθνικών, Ντάνιελ Πράνιτς και Νίκο Καρέλη. Εάν δεν τους χρησιμοποιήσει τότε οι αλλαγές στην ενδεκάδα θα είναι πολλές, κάτι το οποίο σίγουρα δεν βοηθάει στην ομοιογένεια του συνόλου. 

Σχετικά άρθρα