Για τη νίκη στην πρεμιέρα στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ΟΑΚΑ (21:30, Novasports 2) εκεί που θα υποδεχτεί την Πολωνική Τουρόβ.
Στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας για τους πράσινους, η ομάδα του Ντούσκο Ιβανόβιτς έρχεται από τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή έδωσε φτερά στα πόδια των πρωταθλητών. Οι νταμπλούχοι θέλουν τη νίκη, όχι μόνο για τους βαθμούς, αφού πρόκειται για ένα εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου.
Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει αρκετά προβλήματα, που αφορούν σε θέματα τραυματισμών, να αντιμετωπίσει. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός δεν υπολογίζει στον ΝτεΜάρκους Νέλσον αλλά και στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη ο οποίος είναι ανέτοιμος. Το τριφύλλι ανακοίνωσε χθες (16/10) την απόκτηση του Τζούλιαν Ράιτ και ο Αμερικανός φόργουορντ αναμένεται να βρίσκεται στην δωδεκάδα παρότι δεν έχει κάνει ουσιαστικά προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα.
Από την άλλη μεριά, η ασθενέστερη ομάδα του ομίλου, είναι πρωταθλήτρια Πολωνίας και κάνει την παρθενική της εμφάνιση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη. Στο ρόστερ της διαθέτει τον Μάρντι Κόλινς, ο οποίος πέρυσι βρισκόταν στον Πειραιά και αγωνιζόταν με τα χρώματα του Ολυμπιακού.
Οι πράσινοι είχαν την… ατυχία να πέσουν στον πιο δύσκολο όμιλο αφού αυτόν συνθέτουν, πέρα του Παναθηναϊκού και της Τουρόβ, οι Μπαρτσελόνα, Φενερμπαχτσέ, Αρμάνι Μιλάνο και Μπάγερν. Την αναμέτρηση σφυρίζουν οι Μιλιβόγε Γιόβτσιτς, Νταμίρ Γιαβόρ και Νταβίντρ Ρομάνο.

Σχετικά άρθρα