Αρχική / More / Celebrity news / Εδιωξαν τον γιο του αντιπροέδρου των ΗΠΑ από το Ναυτικό για χρήση κοκαϊνης
Εδιωξαν τον γιο του αντιπροέδρου των ΗΠΑ από το Ναυτικό για χρήση κοκαϊνης  thumbnail

Εδιωξαν τον γιο του αντιπροέδρου των ΗΠΑ από το Ναυτικό για χρήση κοκαϊνης

Μπορεί να είναι γιος του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, ωστόσο σε τέτοιες περιπτώσεις δεν γίνονται εξαιρέσεις.


 


Ο γιος του αντιπροέδρου των ΗΠΑ βρέθηκε θετικός σε χρήση ναρκωτικών τον Ιούνιο ου 2013, στη μονάδα εφέδρων όπου ανήκε, στο Νόρφολκ της Βιρτζίνια.


 


Ένας από τους γιους του Αμερικανού αντιπροέδρου Τζον Μπάιντεν απεβλήθη στις αρχές του έτους από το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό αφού βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης σε εξέταση για χρήση ναρκωτικών στην οποία υποβλήθηκε, γράφει η εφημερίδα Wall Street Journal.


 


Ο Χάντερ Μπάιντεν, 44 ετών, είχε διοριστεί δόκιμος του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού τον Μάιο του 2013 και εργαζόταν ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων μερικής απασχόλησης.


 


Τον Ιούνιο του 2013, υποβλήθηκε σε έλεγχο για χρήση ναρκωτικών στη μονάδα εφέδρων όπου ανήκε στο Νόρφολκ της Βιρτζίνια. Το αποτέλεσμα βγήκε θετικό για χρήση κοκαΐνης, σύμφωνα με την εφημερίδα που επικαλείται πηγές προσκείμενες στον φάκελο.


 


Το Ναυτικό δήλωσε στην εφημερίδα ότι ο Χάντερ Μπάιντεν, ο νεότερος από τους δύο γιους του αντιπροέδρου, απομακρύνθηκε από τις τάξεις του τον Φεβρουάριο.


Ο αξιωματούχος επισημαίνει ότι ο 44χρονος Χάντερ Μπάιντεν βρέθηκε θετικός σε τεστ ναρκωτικών και εκδιώχθηκε από τον προηγούμενο Φεβρουάριο. Το θέμα δεν είχε δημοσιοποιηθεί μέχρι πρόσφατα και το ανέδειξε πρώτη η «Wall Street Journal».


Ο Χάντερ Μπάιντεν, ο οποίος είναι παντρεμένος με τρία παιδιά, προχώρησε σε γραπτή δήλωση την Πέμπτη το βράδυ, μέσω του δικηγόρου του, λέγοντας:


 


Ήταν «τιμή μου να υπηρετώ στο αμερικανικό ναυτικό και λυπάμαι πολύ και αισθάνομαι ιδιαίτερα άσχημα που οι ενέργειές μου οδήγησαν στην απόλυσή μου. Σέβομαι την απόφαση του Ναυτικού. Με την αγάπη και την στήριξη της οικογένειάς μου, θα προχωρήσω», δήλωσε ο γιος Μπάιντεν σε ανακοίνωσή του που έστειλε στην αμερικανική εφημερίδα.


 


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 44χρονος Μπάιντεν είχε συναντήσει δύο εμπόδια όσον αφορά την ένταξή του στο Ναυτικό, το ένα αφορούσε την ηλικία του και το άλλο περιστατικό που είχε σχέση με ναρκωτικά όταν ήταν νεότερος.


 


Το αμερικανικό Ναυτικό αρνήθηκε να προβεί σε σχόλιο, επικαλούμενο το νόμο περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής.


 


Ο Χάντερ Μπάιντεν έχει σπουδάσει νομικά. Σύμφωνα με την εφημερίδα, σήμερα είναι στέλεχος επενδυτικής εταιρείας.


 


ikypros.com

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X