Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Ερωτικές Ιστορίες Αναγνωστών: Θέλει να κάνουμε σεξ σε δημόσιο χώρο!
Ερωτικές Ιστορίες Αναγνωστών: Θέλει να κάνουμε σεξ σε δημόσιο χώρο! thumbnail

Αλίκη, 28 ετών

Ερωτικές Ιστορίες Αναγνωστών: Θέλει να κάνουμε σεξ σε δημόσιο χώρο!

Αναγνώστριά μας ρωτά: 


Εμένα ο φίλος μου επιμένει για να κάνουμε σεξ σε δημόσιο χώρο κάτι το οποίο με τρομάζει… Παραδείγματος χάρη θέλει να δοκιμάσουμε σεξ σε αυτοκίνητο ενώ έχουμε δικό μας χώρο. Τι τον ερεθίζει σε αυτό πραγματικά; Είναι η αδρεναλίνη διότι δε μου φαίνεται πολύ λογικό αυτό μπορείτε να μου πείτε εσείς; Αγαπητή αναγνώστρια. Στο ερώτημά σας απαντά ο ψυχολόγος- ομαδικός θεραπευτής, Δημήτρης Κατσαρός.


Δημήτρης Κατσαρός

 

Αγαπητή αναγνώστρια:

 

Μοιάζει να εστιάζετε αρκετά στο να εξηγήσετε την επιθυμία του φίλου σας αγνοώντας ή παραλείποντας το δικό σας συναίσθημα. Είναι προφανές ότι δεν σας βγαίνει να κάνετε σεξ σε δημόσιο χώρο και δεν μπορεί να σας κατηγορήσει κανείς γι'αυτό. Δεν έχει νόημα να επικαλεστούμε λογικές και ηθικές γι'αυτό. Η σεξουαλικότητα είναι κάτι που βγαίνει όταν νιώθουμε ασφάλεια και εγγύτητα. Νομίζω ότι παράλληλα με την αναστολή σας για σεξ σε δημόσιο χώρο έχετε και μια επιθυμία να δώσετε ικανοποίηση στο φίλο σας το οποίο είναι τρυφερό, συντροφικό και εν γένει όμορφο. Όμως μοιάζει τόσο άδικο να καταπατήσετε τη δική σας ελευθερία για να δώσετε παρά τη θέλησή σας κάτι τέτοιο στο φίλο σας. Η καλύτερη λύση είναι να πάρετε μια υπεύθυνη θέση και να ασκήσετε το βέτο σας με ένα τρόπο που να μη χρειάζεται να εξηγήσετε στο φίλο σας πόσο "παράλογο" ή "άσχημο" ή "απρεπές" είναι αυτό που θέλει γιατί κατά βάθος θέλετε να νιώθει ελεύθερος να σας λέει τις επιθυμίες του και αν του μιλήσετε εκλογικευτικά ενδεχομένως θα μπλοκάρει και δε θα νιώθει τόσο ελεύθερος να σας εκφράζεται. 

 

 

Και λίγα λόγια για τον ειδικό που μας απάντησε: 
"Λέγομαι Δημήτρης Κατσαρός, έχω γεννηθεί στο Χολαργό τον Ιούνιο του 1984 και σχεδόν όλη μου τη ζωή έζησα στην Αθήνα όπου πήγα σχολείο και σπούδασα ψυχολογία στην Πάντειο. Εργάστηκα σε διάφορους χώρους εκτός αυτού που σπούδασα. Στο στρατό ήταν η πρώτη φορά που ασχολήθηκα ενεργά ως ψυχολόγος απαντώντας στη γραμμή sos υποστήριξης του Πολεμικού Ναυτικού καθ'όλη τη διάρκειά της θητείας μου. Σήμερα ιδιωτεύω ως θεραπευτής και ειδικεύομαι στην ομαδική ανάλυση με ψυχοδυναμικού τύπου προσέγγιση στην εταιρεία Hope in Ga με έδρα την Κηφισιά. Ταυτόχρονα είμαι διαχειριστής της εταιρίας Eurosynapsis.ΙΚΕ με ιδρυτή τον πατέρα μου, η οποία παρέχει υπηρεσίες νευρολογίας και ψυχολογίας. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ ο άνθρωπος ως άτομο και ως έννοια και πολλές φορές θεωρώ ότι δεν πρόκειται για εργασία αλλά για μια παράξενη και όμορφη αναζήτηση. Κατά τα άλλα μου αρέσει η γυμναστική, η μουσική, η ζωγραφική και οι θετικές επιστήμες."
Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X