Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ο Άρης και η Αφροδίτη σου δείχνουν τι του αρέσει και τι τον χαλάει ανάλογα το ζώδιο του
Ο Άρης και η Αφροδίτη σου δείχνουν τι του αρέσει και τι τον χαλάει ανάλογα το ζώδιο του thumbnail

Ο Άρης και η Αφροδίτη σου δείχνουν τι του αρέσει και τι τον χαλάει ανάλογα το ζώδιο του

Όπως ίσως θα ξέρεις, το ζώδιο του καθενός είναι μια ένδειξη για το ποιος είναι και πώς ερωτεύεται. Όμως, για τις ειδικότερες «λεπτομέρειες» του πώς τη βρίσκει κάθε ζώδιο στο κρεβάτι (και σε άλλες τοποθεσίες, φυσικά), περισσότερη… πληροφόρηση θα σου δώσουν ο Άρης και η Αφροδίτη του, ανάλογα με το ζώδιο όπου βρίσκονται στο γενέθλιο ωροσκόπιό του. Παρόλο που, θεωρητικά, η θέση της Αφροδίτης δείχνει πώς προτιμά τη γυναίκα ο άντρας, και η θέση του Άρη πώς η γυναίκα θέλει τον άντρα, και οι δύο αυτοί πλανήτες συνδέονται με το σεξ, ανεξάρτητα από το φύλο. Γιατί ο Άρηςφανερώνει την αρρενωπότητα ενός άντρα και η Αφροδίτη τη θηλυκότηταμιας γυναίκας, ενώ γενικά ο πρώτος έχει να κάνει με τον τρόπο που, άντρες και γυναίκες, ενεργούμε και η δεύτερη με το πώς απολαμβάνουμε σωματικά και συναισθηματικά τη ζωή.

 

Αν λοιπόν θέλεις πραγματικά να μάθεις πώς θα απογειώσεις την ερωτική σου ζωή με κάποιο πρόσωπο, δεν έχεις παρά να το ρωτήσεις πότε έχει γενέθλια (αν δεν το ξέρεις ήδη) και να δεις στον αστρολογικό χάρτη τουmyastro.gr, επακριβώς τη θέση των εν λόγω πλανητών. Και μετά διάβασε πιο κάτω το σεξουαλικό του προφίλ και… πράξε αναλόγως.

Αφροδίτη ή Άρης στα 12 ζώδια


Αφροδίτη ή Άρης στον ΚΡΙΟ


Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης βρίσκονται στον Κριό, το άτομο εκδηλώνεται ερωτικά με αμεσότητα και χωρίς περιστροφές. Το σεξ μαζί του έχει κάτι αυθόρμητο και αθώο, καθώς το βλέπει στην απόλυτα φυσική του διάσταση. Μην περιμένεις όμως ούτε πολλά προκαταρτικά, ούτε και πολλά… σιρόπια. Το άτομο αυτό δεν χρειάζεται ιδιαίτερη «ατμόσφαιρα» με κεριά, μουσικές και άλλα τέτοια, παρά προχωρά αμέσως στο κυρίως θέμα. Αν εσύ επιμείνεις πολύ στα προκαταρτικά, μπορεί να χάσει την υπομονή του. Πήγαινε λοιπόν κατευθείαν στις «επίμαχες» περιοχές. Μην παραλείψεις ωστόσο να ασχοληθείς με την άλλη ερωτογενή του ζώνη, που είναι το κεφάλι. Του αρέσει να του χαϊδεύουν τα μαλλιά ή να του αγγίζουν το πρόσωπο στη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Θέλει να έχει εκείνος την πρωτοβουλία, αλλά και να του δείχνει ο σύντροφός του εμφανέστατα το πόσο «φτιάχνεται» με τα όσα διαδραματίζονται. Τα όποια πάντως, παρά την έντασή τους, δεν έχουν και μεγάλη διάρκεια, καθώς ο Κριός φημίζεται για τη βιασύνη του. 

Αφροδίτη ή Άρης στον ΤΑΥΡΟ


Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης βρίσκονται στον Ταύρο, το άτομο απολαμβάνει το σεξ με όλες του τις αισθήσεις. Η όραση, η ακοή, η όσφρηση και η γεύση παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο, γι’ αυτό θα πρέπει ο ερωτικός του σύντροφος να εξασφαλίσει, τόσο με την προσωπική του περιποίηση όσο και με το περιβάλλον, ότι θα τηρούνται οι προϋποθέσεις για να του προσφέρει αυτή την πολυδιάστατη απόλαυση. Βιώνει το σεξ με τον πιο απόλυτα σωματικό τρόπο και χρειάζεται τη στενή σωματική επαφή. Χρειάζεται και την ίδια την ερωτική πράξη σε τακτά χρονικά διαστήματα, γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίζεις να… σε έχει αρκετά συχνά. Δεν τον λες ιδιαίτερα αυθόρμητο ή ευρηματικό εραστή, αλλά αυτό που κάνει, το κάνει πολύ καλά. Και αν μη τι άλλο, σου δίνει την αίσθηση ότι είναι απόλυτα εκεί, μαζί σου. Έχει αντοχή και σταθερότητα στο κρεβάτι και είναι αρκετά υπομονετικός. Εκείνο που δεν αντέχει όμως είναι τις εκλογικεύσεις, ιδίως αν συνοδεύονται από… πολυλογία.

Αφροδίτη ή Άρης στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ


Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης βρίσκονται στους Διδύμους, το μεγαλύτερο αφροδισιακό είναι τα λόγια. Μίλα του όσο πιο πολύ μπορείς, φτάνει βέβαια να μη λες… μπαρούφες, γιατί τον «ανάβουν» τα έξυπνα άτομα. Και μην ξαφνιαστείς αν κι εκείνος δεν βάζει γλώσσα μέσα, κατά τη διάρκεια του σεξ. Πραγματικά, αν εσύ προτιμάς τον «βουβό» έρωτα, εδώ θα έχετε κάποιο πρόβλημα. Αν σου φαίνεται ξενέρωμα το να αρχίσει ξαφνικά την κουβέντα, για εκείνον εντάσσεται απόλυτα μέσα στα προκαταρκτικά της ερωτικής πράξης. Επίσης αγαπά την ποικιλία. Θέλει τόσο εκείνος όσο και το ερωτικό του ταίρι να επινοούν καταστάσεις, ιδίως με παιχνίδια ρόλων. Ο υδραυλικός, η πειρατίνα, τέτοια… Μπορεί μάλιστα να θέλει να δοκιμάζει πολλά κάθε φορά. Μαζί του δεν θα βαρεθείς ποτέ στο κρεβάτι, αλλά το θέμα είναι μη βαρεθεί εκείνος. Παρόλα αυτά δεν έχει και την ιδιαίτερα φλογερή ιδιοσυγκρασία. Καθώς δανείζεται τη διδυμίσια εγκεφαλικότητα, μπορεί να δημιουργεί ο ίδιος στον εαυτό του διάφορες αναστολές, καθώς σκέφτεται υπερβολικά τα πράγματα. 

 

Αφροδίτη ή Άρης στον ΚΑΡΚΙΝΟ


Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης βρίσκονται στον Καρκίνο, έχεις πετύχει ένα από τα πιο ευαίσθητα και τρυφερά στον έρωτα άτομα του ζωδιακού. Φτάνει βέβαια να μην τον πιάνουν οι αναποδιές του. Όταν είναι στις καλές του, θα σε ανεβάσει στα ουράνια με τις εκδηλώσεις του έρωτά του. Μαζί του θα έχεις το πιο αγαπησιάρικο σεξ. Από την άλλη, εσύ επιτρέπεται να δείχνεις και λιγάκι… αγριάδα, καθώς οι επιρροές του Καρκίνου τον κάνουν να «φτιάχνεται» με σενάρια υποταγής. Με την προϋπόθεση όμως ότι ξέρει πως τον αγαπάς. Τότε δέχεται τα πάντα. Τον ερεθίζει η ιδέα ότι είναι «δικός σου» και, αν βρεθείτε κάποτε να προσπαθείτε για παιδί, θα έχεις το καλύτερο σεξ. Η ευαίσθητη περιοχή, είτε πάνω σου είτε πάνω του, είναι τα στήθη, οπότε συμπεριφέρσου αναλόγως. Επίσης θέλει το ταίρι του, άντρας ή γυναίκα, να έχει τονισμένα τα στερεοτυπικά χαρακτηριστικά του φύλου του. Πάντως, τα υπόλοιπα που του αρέσουν εναπόκειται σε εσένα να τα μαντέψεις, καθώς δεν τα λέει μόνος του. 

Αφροδίτη ή Άρης στον ΛΕΟΝΤΑ


Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης βρίσκονται στον Λέοντα, το άτομο «φτιάχνεται» με την αίσθηση ότι ο σύντροφός του δεν τον αγαπά απλώς αλλά τον λατρεύει, τον βλέπει σαν θεό ή θεά του. Και τότε θα αποδείξει πόσο πραγματικά «θεϊκό» έρωτα μπορεί να κάνει. Τρελαίνεται για τη φιγούρα και περιμένει να δει από σένα την αντίδραση εκείνη που θα δείχνει πόσο σε έχει ξετρελάνει με τις ερωτικές του επιδόσεις. Ενδιαφέρεται φυσικά να σε ευχαριστήσει, αλλά αυτό είναι ανάμεικτο με την επιθυμία του να αποσπάσει τον θαυμασμό και την αιώνια αφοσίωσή σου. Θέλει να αποδειχθείς κι εσύ καλός στο κρεβάτι, αλλά όχι τόσο που να τον επισκιάζεις. Του αρέσουν τα ερωτικά σενάρια ανισότητας, χωρίς ωστόσο να μονοπωλεί τον ρόλο του «από πάνω». Η εναλλαγή κυριαρχίας και υποταγής είναι ό,τι πρέπει. Επιπλέον είναι ανοιχτός και άμεσος στον τρόπο που εκφράζει τη σεξουαλικότητά του. Και, παρόλο που δίνει σημασία στην… τεχνική, το σεξ είναι για εκείνον πάντα συνυφασμένο με την αγάπη.

 

Διαβασε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X