Αναστασιάδης: «Όλα εξαρτώνται από εμάς»

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο που ακολουθεί μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στα θετικά και στα αρνητικά της διακοπής.

Οι δηλώσεις του στη NOVA:

Για το πως αξιοποιήθηκε η διακοπή του πρωταθλήματος: «Είχαμε αρκετά παιδιά που έλειπαν με τις Εθνικές ομάδες και αυτό είναι πολύ άσχημο για εμάς. Ακόμη δεν μαζευτήκαμε κι έχουμε πρόβλημα με τον Κλάους . Να δούμε αν θα προλάβει το ματς με τον Ατρόμητο. Έχουμε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα για να δουλέψουμε όλοι μαζί, αυτό είναι το άσχημο. Από την άλλη, όσα παιδιά έμειναν εδώ, δούλεψαν αρκετά καλά, είμαστε καλά, δώσαμε χρόνο σε μερικούς που ήταν τραυματίες και ελπίζω να επανέλθουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κι αυτοί. Έχει τα θετικά της και τα αρνητικά της η διακοπή. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, μία ομάδα που έρχεται από μία μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού. Έχει έναν προπονητή που έχει δείξει το ποιών του στο περσινό πρωτάθλημα με τον ΟΦΗ που τα πήγε πολύ καλά. Θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι για να μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Για το αν του έλειψε η αγωνιστική δράση: «Εγώ δεν σταμάτησα να ασχολούμαι. Δεν σταματάμε εμείς. Εμείς είμαστε εδώ από το πρωί μέχρι το βράδυ κι από το βράδυ μέχρι το πρωί».

Για το τι είναι για αυτόν το ποδόσφαιρο: «Θυμάμαι όλη μου την ζωή να είναι μία μπάλα. Δεν θυμάμαι να έχω κάνει κάτι άλλο εκτός από μπάλα».

Για το τι τον ανησυχεί στον αγώνα με τον Ατρόμητο: «Εγώ δεν ανησυχώ ποτέ. Είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος δουλεύει πάρα πολύ. Δουλεύω με τα παιδιά πάρα πολύ, Τα υπόλοιπα τα έχω αφήσει αλλού. Το έχω πει πολλές φορές. Δεν ανησυχώ, απλά περιμένω να γίνει αυτό που θέλουμε όλοι».

Για το αν μπορούμε να εστιάσουμε στους παράγοντες που κρίνουν τον αγώνα με τον Ατρόμητο: «Όχι. Όπως έχω πει από τη στιγμή που ήρθα, όλα εξαρτώνται από εμάς. Αυτό πιστεύω και για αυτό το ματς. Ο Ατρόμητος είναι μία καλή ομάδα, θα έρθει να κάνει αυτό που μπορεί να κάνει. Όλα εξαρτώνται από εμάς».

Σχετικά άρθρα