Μέξας: «Συγκέντρωση και αποφασιστικότητα»

Συγκέντρωση και αποφασιστικότητα ώστε να περιοριστεί το γρήγορο παιχνίδι του Ρεθύμνου ζήτησε ο προπονητής του ΚΑΟΔ Κώστας Μέξας εν όψει της αυριανής (18/10, 5 μ.μ.) αναμέτρησης των δύο ομάδων στην Κρήτη.

«Η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος μας φέρνει αντιμέτωπους με την ομάδα που έφτασε πολύ κοντά σε μια μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ εκτός έδρας», σχολίασε ο Μέξας και εξήγησε: «Η ομάδα του Ρεθύμνου Aegean προσπαθεί να δώσει ένα πολύ γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι της τόσο στο ανοιχτό γήπεδο με παιδιά που έχουν μεγάλη ικανότητα σε αυτό όσο και με την ταχύτητα εκτέλεσης στο μισό».

«Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί στο να περιορίσουμε αυτά τα δύο στοιχεία αρχικά, καθώς επίσης και την μεγάλη έφεση που έχουν δείξει στο επιθετικό ριμπάουντ», τόνισε ο κόουτς της δραμινής ομάδας και πρόσθεσε: «Επιπλέον θα πρέπει να διαβάσουμε τις καταστάσεις στην άμυνα τους και να επιτεθούμε σε κάποιες από τις αδυναμίες τους. Είναι άλλο ένα ματς όπου θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε το χαρακτήρα της ομάδα μας».

Ο 23χρόνος Αμερικανός γκαρντ του ΚΑΟΔ Έρικ Άτκινς σημείωσε: «Έχουμε μπροστά μας ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι, με μια ομάδα που έδειξε απέναντι στον ΠΑΟΚ τις δυνατότητες της. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι για 40′ ώστε να ελέγξουμε τον γρήγορο ρυθμό του Ρεθύμνου. Θα επιδιώξουμε να παρουσιάσουμε στοιχεία βελτίωσης στο  παιχνίδι μας και στις δυο πλευρές του παρκέ».

Σχετικά άρθρα