Αποφάσισε Στιλ ο Αναστασίου

Η ώρα της επιβράβευσης του Λουκ Στιλ για την καλή εικόνα του στο φιλικό με τη Μπασακσεχίρ έφτασε.

Ο Γιάννης Αναστασίου πήρε την απόφαση να αλλάξει τερματοφύλακα στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, λίγο πριν αρχίσει ο αγωνιστικός Γολγοθάς των επτά αγώνων σε 21 ημέρες. Ο Στιλ θα υπερασπιστεί την εστία του Παναθηναϊκού στον κυριακάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ με τον Στέφανο Κοτσόλη να μένει στον πάγκο, χάνοντας και δεύτερο παιχνίδι πρωταθλήματος. Για τον Άγγλο αυτό θα είναι το τρίτο επίσημο ματς της σεζόν που συμμετέχει.

Περίπου ίδια περίοδο είχε αλλάξει και πέρυσι τερματοφύλακα ο Αναστασίου με τον Κοτσόλη να αφήνει στον πάγκο τον Καπίνο. Κάτι που διατηρήθηκε για ενάμισι μήνα προτού επανέρθει ο Καπίνο και παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον εάν ο Αναστασίου κρατήσει τον Στιλ και στα πολύ δύσκολα και καθοριστικά ματς που έπονται, όπως αυτό με την Αϊντχόφεν την προσεχή Πέμπτη στην Ολλανδία και με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» σε οκτώ ημέρες.

Πάντως ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ ο Αναστασίου θα κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα συγκριτικά με το τελευταίο επίσημο ματς κόντρα στην Εστορίλ. Κάτι απόλυτα λογικά αφού επιθυμεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό ώστε να μην ξαναπαρουσιαστεί τόσο κακός.

 

Σχετικά άρθρα