Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Το κράτος φουντώνει την ακρίβεια! Μέσα σε 4 χρόνια το πετρέλαιο ανέβηκε 111%!
Το κράτος φουντώνει την ακρίβεια! Μέσα σε 4 χρόνια το πετρέλαιο ανέβηκε 111%! thumbnail

Το κράτος φουντώνει την ακρίβεια! Μέσα σε 4 χρόνια το πετρέλαιο ανέβηκε 111%!

Τεσσεράμισι χρόνια μετά την είσοδο της Ελλάδας στα μνημόνια και σε καθεστώς παρατεταμένης λιτότητας, με τα εισοδήματα μισθωτών και συνταξιούχων να έχουν καταποντιστεί, την ανεργία να βρίσκεται σε εφιαλτική υψηλά επίπεδα, την κατανάλωση να έχει συρρικνωθεί και περισσότερες από 230.000 επιχειρήσεις να έχουν βάλει λουκέτο, η ακρίβεια σε βασικά αγαθά και υπηρεσίες δεν λέει να κοπάσει. 

Το κυριότερο είναι ότι το ίδιο το κράτος ρίχνει νερό στον μύλο της, επιβαρύνοντας τις τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών με υψηλούς φόρους. 

Χαρακτηριστικά είναι τα αποκαλυπτικά στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής που φέρνει στη δημοσιότητα η Realnews, σύμφωνα με τα οποία από τον Ιανουάριο του 2010 μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2014 το πετρέλαιο θέρμανσης έχει ακριβύνει σε ποσοστό 111,4%, το ηλεκτρικό ρεύμα κατά 60,4%, το φυσικό αέριο κατά 60,1% και οι αστικές συγκοινωνίες κατά 40,2%.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews


Real.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X