«Είναι υπέροχο να παίζεις για αυτόν τον κόσμο» (video)

Από την έμπνευση του Έλντερ Μπαρμπόσα να βγάλει με μία υπέροχη ψηλοκρεμαστή πάσα τον Ντάρκο Ζόριτς σε θέση βολής, προήλθε το πέναλτι με το οποίο ο Πέτρος Μάνταλος ολοκλήρωσε τη χθεσινή ανατροπή στο «Σπύρος Λούης». Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα και πέτυχε το δύο στα δύο στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

 

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μετά το τέλος του ματς μίλησε στην κάμερα του pamesports.gr και τόνισε πως η νίκη της «Ένωσης» ήταν μεν δύσκολη, αλλά πέρα για πέρα δίκαιη. Αυτό όμως που τον έκανε να… παραμιλά, ήταν η παρουσία, η βοήθεια και η ενέργεια που έδωσε ο κόσμος σε αυτόν και στους συμπαίκτες του για να γυρίσουν το ματς.

 

«Ήταν ένα καλό, «σκληρό» παιχνίδι. Ξέραμε πριν το ματς ότι θα είναι δύσκολη η αποστολή μας, όμως νομίζω ότι η ομάδα έπαιξε καλά. Όχι τόσο καλά στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο παίξαμε πολύ «δυνατά». Νομίζω πως η νίκη μας ήταν δίκαιη. Ο Απόλλων δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο», είπε αρχικά ο Έλντερ Μπαρμπόσα.

 

Σε ερώτηση για το τι άλλαξε η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός δεν κρύφτηκε: «Η αποβολή του Βάντερσον και το αριθμητικό πλεονέκτημα είναι αλήθεια πως μας βοήθησε. Όμως και εμείς μπήκαμε πιο δυνατά, παίξαμε πιο κοντά και θα μπορούσαμε να σημειώσουμε περισσότερα γκολ. Είχαμε άλλωστε τις ευκαιρίες…».

 

Για τον Μπαρμπόσα η βελτίωση είναι επιβεβλημένη ενόψει της συνέχειας: «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα στο επόμενο ματς, να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι και να συνεχίσουμε με νίκες».

 

Όταν τέλος του ζητήθηκε να σχολιάσει την παρουσία των 25.000 οπαδών του «δικεφάλου», άστραψε το πρόσωπό του, όπως φαίνεται και στο video: «Αυτός είναι ο λόγος που οι ποδοσφαιριστές γουστάρουν να παίζουν ποδόσφαιρο! Η ΑΕΚ έχει πολύ κόσμο και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί είναι υπέροχο για μας να έχουμε τη στήριξή τους. Εύχομαι όλα τα ματς στο ΟΑΚΑ να είναι σαν και το αποψινό»!

Σχετικά άρθρα