Αποζημιώνει τους φίλους της Σάντερλαντ ο Μανόνε!

Η Σάντερλαντ γνώρισε το Σάββατο (18/10) μια από τις πιο ντροπιαστικές ήττες στην ιστορία της, καθώς διασύρθηκε με 8-0 από την Σαουθάμπτον, με τον Βίτο Μανόνε να θέλει να αποζημιώσει τους φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν στο «St. Mary’s Stadium».

Συγκεκριμένα οι οπαδοί της Σάντερλαντ διένυσαν περίπου 1.062 χιλιόμετρα  για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, με το τελικό αποτέλεσμα να μην τους δικαιώνει. Ο τερματοφύλακας της ομάδας Βίτο Μανόνε, δεν κρύφτηκε μετά την βαριά ήττα που γνώρισε η ομάδα του, ενώ αποκάλυψε πως αυτός και οι συμπαίκτες του προσφέρθηκαν να συγκεντρώσουν χρήματα, προκειμένου να επιστραφούν στους φιλάθλους της ομάδας τα λεφτά που ξόδεψαν για τα εισιτήρια καθώς και για τα μεταφορικά.

«Θα πρέπει να αισθανόμαστε ντροπιασμένοι και να βγάλουμε θυμό στο επόμενο παιχνίδι μας για να πιάσουμε καλή απόδοση. Όλοι φτάσαμε στο μηδέν. Προσωπικά θα μιλήσω στην ομάδα για να δω αν μπορέσουμε αν πληρώσουμε τα εισιτήρια των οπαδών και το ταξίδι τους. Είναι δύσκολο για μας όλο αυτό αλλά και για εκείνους. Θα κάνω τα πάντα για να το οργανώσω και να τους αποζημιώσουμε. Δεν δουλέψαμε σκληρά στο ματς, πετάξαμε πετσέτα και βάζω τον εαυτό μου μέσα. Θυμάμαι να έχω δεχτεί τόσα πολλά τέρματα μόνο σε προπόνηση και αναλαμβάνω την ευθύνη που μπορώ να πάρω για κάθε γκολ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μανόνε.

Σχετικά άρθρα