Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης έως 21/10
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης  έως 21/10  thumbnail

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης έως 21/10

Το διήμερο αυτό είναι πρακτικό, μεθοδικό και ανικανοποίητο.
Στις 12.15 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Ποσειδώνα είναι η όψη που μας επηρεάζει όλη την ημέρα, δημιουργώντας την τάση να εξυπηρετούμε τους άλλους, λαμβάνοντας και εμείς τις εξυπηρετήσεις αυτών.
Είναι μια μέρα που η λογική συνδυάζεται άψογα με την ευαισθησία και η φαντασία με την πρακτική. Ιδανική μέρα να βρεθούμε κοντά στη θάλασσα και γενικότερα να κάνουμε πράγματα που μας ηρεμούν και μας αφήνουν χώρο να σκεφτούμε αβίαστα.


Στις 20/10 μόλις 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα το τρίγωνο με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ μας κάνει να εμβαθύνουμε σε ότι μας απασχολεί, εστιάζοντας την προσοχή μας σε θέματα που αγγίζουν βαθύτερες εσωτερικές πλευρές μας.
Πολλοί θα είναι αυτοί που το επόμενο πρωί θα ξυπνήσουν με έναν στόχο προσπαθώντας να τον προσεγγίσουν με διάφορους τρόπους.
Η μέρα ως το βραδάκι, μας κάνει πειθαρχημένους στρατιώτες στην υπηρεσία ενός σκοπού.
Στις 11.33 το βράδυ το εξάγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει από αργά το απόγευμα κλείνει το βράδυ με ανασκόπηση γεγονότων και τάση για ξεκαθάρισμα.
Η αυτοκριτική και οι εξάρσεις αυτογνωσίας είναι έντονες αυτό το βράδυ.


Στις 21/10 στις 6.30 το πρωί, το τετράγωνο με τον Άρη ανοίγει την ημέρα με εκνευρισμό, ψυχρότητα και ανικανοποίητη διάθεση.
Μας ενοχλεί το παραμικρό και καλό θα ήταν να αποφεύγαμε συζητήσεις και αντιπαραθέσεις ως τις 2.12 το μεσημέρι που η Σελήνη περνάει στον Ζυγό, σαν κρέμα με ίνες μεταξιού πάνω σε αφυδατωμένα μαλλιά.


Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες, με τόσο ευμετάβλητη διάθεση δεν θα καταφέρετε να απολαύσετε τίποτα. Τα νεύρα σας θα γίνονται χειρότερα αν δεν χαλαρώσετε.


Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, συνεχίζετε να αισθάνεστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, έχετε μέτρο και ρυθμό και εκτελείτε άψογα τις χορογραφίες σας.
Διαβάστε περισσότερα εδώ : www.astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X