Αρχική / More / Αθλητικά / Καλαϊτζίδης: «Θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη»
Καλαϊτζίδης: «Θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη» thumbnail

Καλαϊτζίδης: "Θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη"

Διαβάστε ακόμα: "Ο Καλαϊτζίδης μου επιτέθηκε με χαρτοκόπτη"
Στη δικαιοσύνη αναμένεται να προσφύγει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης με αφορμή τις καταγγελίες εις βάρος του από τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη. Μέσω ανακοίνωσης ο Έλληνας τεχνικός χαρακτηρίζει ως προσχεδιασμένο και κακοστημένο σενάριο την όλη υπόθεση τονίζοντας πως σκοπός είναι η μεθόδευση της απόλυσής του από την τεχνική ηγεσία των "κίτρινων".
Αναλυτικά:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ-ΜΑΝΑΤΖΕΡ Α.Σ. ΑΡΗΣ
Με μεγάλη μου έκπληξη από σήμερα το πρωί ακούω στα αθλητικά ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης και διαβάζω σε διάφορα αθλητικά σαίτ περί "δήθεν" επεισοδίου στο οποίο "δήθεν" ήμουνα πρωταγωνιστής και μάλιστα σχετικά με το "φερόμενο" αυτό επεισόδιο διάφοροι "γνωστοί-άγνωστοι" αναφέρουν σε βάρος μου: "ποιός τράβηξε μαχαίρι στα γραφεία του Άρη", "απόπειρα ανθρωποκτονίας στα γραφεία του Αρη", "από τότε έπρεπε να απολυθεί με αυτόφωρες διαδικασίες", "εάν αυτό βγει στον αέρα θα το βάλει το CNN είναι τόσο σοβαρό το θέμα".
Σχετικά με τα ανωτέρω τουλάχιστον προς το παρόν δεν θα κάνω οποιαδήποτε δήλωση, απλώς αναφορικά με αυτά επισημαίνω τα εξής:
1. Για το "φερόμενο" επεισόδιο και το "δήθεν" "θύμα" αποκλειστική και μόνη να κρίνει και να αποφανθεί είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη, εάν ποτέ φτάσει το θέμα στα Δικαστήρια.
2. Η όλη υπόθεση είναι προφανές ότι αποτελεί ένα προσχεδιασμένο και εντελώς "κακοστημένο" σε βάρος μου σενάριο (αλήθεια αποφασίστε τελικά ήταν μαχαίρι ή χαρτοκόπτης …. ), με αποκλειστικό σκοπό την μεθόδευση της "απόλυσης" μου, την μείωση της προσωπικότητας μου και την κατασυκοφάντηση μου.
3. Πάντως σε κάθε περίπτωση, το μόνο που είναι απόλυτα βέβαιο, σχετικά με την υπόθεση αυτή, είναι ότι άμεσα θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη όλοι αυτοί οι οποίοι με δυσφήμησαν και μάλιστα με συκοφάντησαν, ιδίως με τις ανωτέρω εκφράσεις που τις επαναλαμβάνω, όχι μόνο γιατί η επανάληψη είναι μήτηρ της μαθήσεως, αλλά κυρίως για να χάσουν τον ύπνο τους από σήμερα, όπως τους αξίζει: "ποιός τράβηξε μαχαίρι στα γραφεία του Αρη", "απόπειρα ανθρωποκτονίας στα γραφεία του Άρη", "από τότε έπρεπε να απολυθεί με αυτόφωρες διαδικασίες", "εάν αυτό βγει στον αέρα θα το βάλει το CNN είναι τόσο σοβαρό το θέμα".
Με τιμή
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X