Σε δύσκολη θέση ο Μπρούνο Άλβες (video)

Ο Μπρούνο Άλβες είναι στο… επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο ρεπορτάζ της Φενέρμπαχτσε, μόνο που ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ απασχολεί με αρνητικό τρόπο, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, ενώ τιμωρήθηκε με 50000 δολλαρια από την ομάδα του.

Αιτία για όλα αυτά αποτελεί η αποβολή του Πορτογάλου αμυντικού στο ντέρμπι με την Γαλατασαραϊ και ο τρόπος με τον οποίο είδε την κόκκινη κάρτα! Το κακό είναι πως για την ομάδα του Μπρούνο Άλβες ήρθε η ήττα με 2-1, με γκολ από το 88’ και μετά, ενώ ο διεθνής αμυντικός αποβλήθηκε στο 53’! Έτσι, βγήκε… από τα ρούχα του και ο πρόεδρος της «Φενέρ» Αζίζ Γιλντιρίμ για την… καρατιά του Μπρούνο Άλβες σε αντίπαλό του στο χώρο του κέντρου!

Η «Hurriyet» φιλοξένησε ρεπορτάζ και ανέφερε ότι ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας είναι έξάλλος με τον παίκτη του συλλόγου του.  
«Πως τολμάει να κάνει κάτι τόσο ανεύθυνο; Πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα της πειθαρχίας στην ομάδα», είπε ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε και συνέχισε: «Ο Μπρούνο Άλβες τελείωσε για την ομάδα μας. Αυτό που έκανε ήταν τελείως ανεύθυνο».

Ο τουρκικός Τύπος αναφέρει πως είναι πολύ πιθανό ο παίκτης να παραχωρηθεί, αν και τιμωρήθηκε με 50000 δολλάρια από την διοίκηση της «Φενέρ»! Ο Μπρούνο Άλβες ζήτησε πάντως δημόσια συγγνώμη και υποστήριξε πως δεν είχε πρόθεση να κάνει ένα τόσο σκληρό μαρκάρισμα.

Σχετικά άρθρα