Ψυχρολουσία στο Ανοέτα για Σοσιεδάδ

Σκωτσέζικο ντους στο Εστάντιο Ανοέτα εκεί που η Σοσιεδάδ υποδεχόταν την Χετάφε στο παιχνίδι που έριχνε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Πριμέρα. Η Χετάφε κατάφερε να πάρει τους πρώτους της εκτός έδρας βαθμούς αφού ο Γιοντά έκανε την ανατροπή στις καθυστερήσεις και χάρισε τη νίκη με 2-1 στους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μάλιστα είχαν και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Τα φίδια άρχισαν να ζώνουν τους παίκτες του Αρασάτε καθώς δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων και να πετύχουν ένα γκολ.

Στο 82′ όμως ο Πάμπλο Ερβίας μετά από ασίστ του Βέλα λύτρωσε την Σοσιεδάδ. Έτσι τουλάχιστον νόμιζαν οι φίλοι των γηπεδούχων καθώς οι παίκτες του Κόντρα δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Ότι δεν έκαναν σε 90 λεπτά το έκαναν στις καθυστερήσεις. Το 90′ ο Γιοντά φέρνει το παιχνίδι στα ίσια μετά από πάσα του Ντιαβαρά και την ολική ανατροπή πραγματοποιεί ο ίδιος παίκτης στο 93′ μετά από ασίστ αυτή τη φορά του Σαμίρ.

Η Σοσιεδάδ έμεινε με μία νίκη σε 8 παιχνίδια της Πριμέρα Ντιβιζιόν ενώ η Χετάφε από την άλλη μεριά, που συνεχίζει την ανοδική πορεία της, έμεινε αήττητη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. 

Σχετικά άρθρα