Όπως με Ατλέτικο θα περιμένει τη Γιούβε

Με συνταγή Ατλέτικο θα επιχειρήσει να νικήσει την Γιουβέντους ο Ολυμπιακός στην αυριανή σπουδαία αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη. Ο Μίτσελ ετοιμάζει πλάνο που θα έχει πολλές ομοιότητες με τη φετινή πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, όταν ο Ολυμπιακός έκλεισε τους χώρους στην Ατλέτικο, επικράτησε σε τρεξίματα και δύναμη στον άξονα και ήταν απολύτως αποτελεσματικός στην επίθεση. Στο ίδιο στιλ θα πρέπει να περιμένουμε και τώρα τον Ολυμπιακό, να φήνει δηλαδή την κατοχή μπάλας στους Ιταλούς και να επιχειρεί με κλεψίματα και γρήγορες κόντρες να φτάσει στις δικές του ευκαιρίες. 
 
Για την ενδεκάδα ο Μίτσελ φαίνεται πως υπολογίζει σε 13 παίκτες. Τους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μασουακού, Μποτία, Αμπιντάλ, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτη, Κασάμι, Ντομίνγκες, Αφελάι, Μήτρογλου που μοιάζουν να έχουν προβάδισμα, αλλά και με σοβαρή υποψηφιότητα για Εντινγκά και Φουστέρ. Θα είναι έκπληξη εάν επιλέξει τελικά κάποιον εκ των Σαλίνο, Ντουρμάζ ή Αυλωνίτη. Ο Σιόβας δεν είναι ακόμη έτοιμος, αλλά θα επιστρέψει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ, ενώ ο Μπενίτες έχει ακόμη ενοχλήσεις και η επιστροφή του θα καθυστερήσει κι άλλο. 
 
Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα στο Ρέντη, ενώ νωρίτερα στο Καραϊσκάκη θα μιλήσουν ο Μίτσελ και ένας παίκτης. 
 
Η Γιουβέντους έρχεται το μεσημέρι, με τα ρεπορτάζ να υποστηρίζουν ότι ο Πίρλο θα μείνει στον πάγκο. Ο Αλέγκρι και ο Μπουφόν θα μιλήσουν στις 19.30 στο Καραϊσκάκη. 
 
Όλες τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών του μεγάλου αυριανού αγώνα, αλλά και τα τελευταία ρεπορτάζ θα έχετε την ευκαιρία να τα μαθαίνετε άμεσα στις live καλύψεις του pamesports.gr από το γήπεδο του Ολυμπιακού. 

Σχετικά άρθρα