«Καπνός» τα εισιτήρια γεμίζει η Τούμπα

Η κρισιμότητα της αναμέτρησης με την Φιορεντίνα για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λίγκ έχει προκαλέσει δικαιολογημένα κινητοποίηση στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Τα εισιτήρια εξαντλούνται με γοργούς ρυθμούς και είναι ενδεικτικό πως πουλήθηκαν ήδη περισσότερα από 8000 εισιτήρια σε όλες τις θύρες του γηπέδου. Εάν σε αυτά προσθέσουμε και τους κατόχους διαρκείας (είναι 8219) που έχουν μόνιμη πρόσβαση στο γήπεδο, γίνεται αντιληπτό πως περισσότεροι από 16000 φίλαθλοι θα είναι παρόντες. Η πώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί από σήμερα έως και την Πέμπτη όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ με αυξημένο το ωράριο λειτουργίας.

Η εκτίμηση που επικρατεί, είναι πως η Τούμπα θα γεμίσει το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης στον αγώνα με την Φιορεντίνα. Θα πρέπει να θυμίσουμε πως τα εισιτήρια διαρκείας (8219) ισχύουν στους αγώνες των ομίλων του Γιουρόπα Λίγκ.

Ενδεικτικό της κινητοποίησης που επικρατεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης, είναι πως θα έρθουν στην Θεσσαλονίκη, φίλαθλοι από την Κρήτη, την Ρόδο, την Κύπρο, την Γερμανία και άλλες χώρες της Ευρώπης. Το ενδιαφέρον είναι πραγματικά πολύ μεγάλο, όλοι θέλουν να δουν τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται κόντρα στην Φιορεντίνα. Η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς της ερχόμενης Πέμπτης θα συνεχιστεί κανονικά τόσο από τα εκδοτήρια όσο και από το διαδίκτυο.

Σχετικά άρθρα