Αρχική / More / Αθλητικά / Απομάκρυνση Γαλανού, αλλαγές στον Άρη
Απομάκρυνση Γαλανού, αλλαγές στον Άρη thumbnail

Απομάκρυνση Γαλανού, αλλαγές στον Άρη

Την απομάκρυνση του Γιώργου Γαλανού από την ηγεσία του τμήματος ποδοσφαίρου του Άρη, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ, αργά χθες το βράδυ.

Μετά το όλο θέμα με τον κ.Καλαϊτζίδη και τον κ. Γαλανό το ΔΣ του Άρη συνεδρίασε εκτάκτως με σκοπό, όπως τόνισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη , να αποφασίσει στο δίλημμα, Γαλάνός ή Καλαϊτζίδης. Πριν την συνεδρίαση μάλιστα, ο κ. Οικονομού, είχε στηρίξει ανοιχτά τον προπονητή της ομάδας.

Ο κ. Γαλανός είχε τονίσει πως αν δεν φύγει από τον σύλλογο ο Τάσος Οικονομού, θα αναγκαστεί να φύγει εκείνος. Έτσι γύρω στις 2 τα ξημερώματα το ΔΣ του Άρη έκανε δεκτή την παραίτηση Γαλανού και άνοιγει πλέον ο δρόμος για τον κ. Άλεξ Κάλας.

Αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης ο κ. Οικονόμου τόνισε: «Στην αρχή ζήτησε να απομακρυνθεί ο Παπαγεωργίου, μετά ζήτησε να απομακρυνθώ εγώ και αυτό είναι απαξίωση για το θεσμό του προέδρου του ΑΣ Άρης, που έχει χιλιάδες κόσμου να περιμένει τη σημερινή απόφαση. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μαζί του».

Σχετικά με την επόμενη μέρα είπε: «Στα ερωτήματα των συμβούλων αλλά και του κόσμου όσον αφορά το τι μέλλει γενέσθαι ενημερώσαμε ότι ο πρόεδρος με το δ.σ. αναλαμβάνει την υποχρέωση να ‘τρέξει’ το τμήμα όπως ‘τρέχει’ και τα υπόλοιπα».

Επίσης αποκάλυψε ότι: «Υπάρχουν κάποιες κινήσεις από ανθρώπους που θα μπορέσουν να βοηθήσουν και έχουν ήδη στείλει χρήματα, ενώ θα υπάρξουν και άλλα χρήματα στα ταμεία του συλλόγου. Αν προσθέσουμε τα προσδοκόμενα έσοδα από εισιτήρια, από τη NOVA που θα υπογραφεί εντός της εβδομάδας και από διαφημίσεις πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και να λήξει η αγωνιστική περίοδος χωρίς πρόβλημα».

Για το ποιοι είναι οι άνθρωποι που βοηθούν είπε: «Οι κινήσεις είναι από συγκεκριμένους ανθρώπους. Το πρώτο ποσό υπάρχει ήδη στο ταμείο μας, μέχρι μεθαύριο θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε με αυτό το ποσό. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να αποκαλύψουν τα ονόματά τους, εμείς θα τους δοκιμάσουμε για τις υποσχέσεις που έδωσαν για καταβολές εντός μήνα. Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα».

Για το αν μπορεί να αναφερθεί σε νούμερα, είπε: «Οι αριθμοί είναι συγκεκριμένοι. Τώρα υπάρχουν 50.000 ευρώ και σε ένα μήνα τμηματικά θα μπουν άλλες 100.000. Στη συνέχεια οποιεσδήποτε ανάγκες έχει ο σύλλογος θα καλυφθεί».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος κ.Γ. Γαλανό και τις επίσημες προσβλητικές και ακυρωτικές δηλώσεις του προς τον θεσμό του πρόεδρου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου, αποφασίζει:
Να διατηρήσει στην θέση του τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αναστάσιο Οικονόμου μέχρι την λήξη της θητείας του και την λύση της συνεργασίας με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Γ. Γαλανό αποδεχόμενο την παραίτηση του.

Επίσης γνωστοποιούμε οτι ομάδα επιχειρηματιών εγγυάται την οικονομική αρωγή της».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X