Μαυροειδής: «Είμαι ακόμα εδώ»

Η Κηφισιά έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής επικρατώντας του Ολυμπιακού στο Ζηρίνειο με 68-67.
Ο πρώην ερυθρόλευκος, Δημήτρης Μαυροειδής πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση πετυχαίνοντας 14 πόντους με 9 ριμπάουντ σε 26 λεπτά. Ο 29χρονος παίκτης του Παπαθεοδώρου έδωσε συνέντευξη στην Sportday. Ο Μαυροειδής είπε πως νιώθει αναγεννημένος ενώ μίλησε και για την σπουδαιότερη νίκη στην ιστορία της της ομάδας.
Αναλυτικά:
«Έκανα άσχημες σκέψεις για να σταματήσω το μπάσκετ, αλλά όταν αγαπάς κάτι, τις διαγράφεις αμέσως ενώ ήθελα να αποδείξω στον εαυτό μου ότι είμαι ακόμα εδώ. Δούλεψα πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα, έκανα υπομονή και όταν μου έδωσε την ευκαιρία η Νέα Κηφισιά δεν την άφησα να πάει χαμένη. Ειλικρινά ήταν τόσο μεγάλη η λαχτάρα μου να παίξω πάλι μπάσκετ και νιώθω σαν να είμαι 18 ετών. Σαν να πήρα το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου παίκτη. Δεν έχει σημασία πόσων χρόνων είσαι, αλλά πόσο νιώθεις», είπε αρχικά.
Για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό: «Υπήρχε μεγάλη αισιοδοξία στην ομάδα και πιστέψαμε όσο περνούσε η ώρα ότι μπορούμε να κερδίσουμε το ματς. Υπήρχε μεγάλη συγκέντρωση και στο τέλος με σωστές αποφάσεις, εκμεταλλευτήκαμε την κούραση του Ολυμπιακού και φτάσαμε σε μια μεγάλη επιτυχία».
Για το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό: «Πέρασα πολύ ωραία, αλλά ήρθε ο τραυματισμός και δεν μπόρεσα να προσφέρω αυτά που ήθελα».
Για το μέλλον: «Θέλω να ολοκληρώσω τις σπουδές μου και να αποκτήσω την ειδικότητα του ορθοπεδικού. Πού ξέρεις, όταν σταματήσω το μπάσκετ, μπορεί να το χρειαστώ».

Σχετικά άρθρα