Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Δες πως διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου ανάλογα με τη Σελήνη σου
Δες πως διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου ανάλογα με τη Σελήνη σου thumbnail

Δες πως διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου ανάλογα με τη Σελήνη σου

Η Σελήνη είναι ο δείκτης των συναισθημάτων μας στο γενέθλιο ωροσκόπιό μας και το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται δείχνει τον τρόπο που μας επηρεάζουν και καλούμαστε να τα διαχειριστούμε. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σημαντικό ρόλο παίζουν επίσης τόσο ο οίκος όσο και οι όψεις που κάνει η Σελήνη με τους άλλους πλανήτες στο γενέθλιο χάρτη μας.


Για να δούμε λοιπόν με ποιο τρόπο χειριζόμαστε κάποια δύσκολα συναισθήματα ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται η Σελήνη μας.


 


Σελήνη σε ζώδιο του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος)


Ενδεχομένως να υποκρίνεσαι ότι όλα είναι εντάξει, ίσως ακόμη και να δείχνεις χαρούμενος/η ή να κάνεις πλάκα μαζί τους, να βγαίνεις έξω, να συμμετέχεις σε παρέες με φίλους ή ομάδες, σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Ποτέ δεν κάθεσαι να αναλύσεις σε βάθος τα συναισθήματά σου ή να επιλύσεις κάποια από αυτά, αντίθετα προσπαθείς να τα εκλογικεύσεις, υποστηρίζοντας ότι σύντομα θα ξεχαστούν, οπότε είναι χάσιμο χρόνου. Η μόνη περίπτωση να ασχοληθείς μαζί τους είναι αν κάποιος που σε καταλαβαίνει, σε φέρει αντιμέτωπο με αυτά και σε βοηθήσει να τα αναγνωρίσεις.


Σελήνη σε ζώδιο του Νερού (Καρκίνος, Ιχθύες, Σκορπιός)


Σε επηρεάζουν πολύ σε διάθεση, κολλάς μαζί τους και τα αφήνεις να καταλάβουν ή να στιγματίσουν περιόδους της ζωή σου. Το χειρότερο είναι ότι τα βάζεις με τον εαυτό σου και επηρεάζεσαι ψυχικά ή σωματικά, γιατί τις πιο πολλές φορές τον θεωρείς υπεύθυνο, φταις – δε φταις. Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο είναι καλό να παραμερίζεις την εσωστρέφειά σου και να μιλάς σε κάποιο έμπιστό σου άτομο, μέλος της οικογένειάς σου ή φίλο που σε νιώθει και όχι σε κάποιον που θα προσπαθήσει να εκλογικεύσει τα συναισθήματά σου και να τα βάλει σε κουτάκια.


Σελήνη σε ζώδιο της Φωτιάς (Λέων, Τοξότης, Κριός)


Αν η Σελήνη σου ανήκει σε ένα από τα συγκεκριμένα ζώδια θα έχεις ήδη διαπιστώσει ότι τις περισσότερες φορές όταν φορτίζεσαι συναισθηματικά τα βάζεις με τους πολύ δικούς σου ανθρώπους γιατί στην ουσία γνωρίζεις ότι σε αγαπούν και σε νοιάζονται και δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσουν. Έτσι, λειτουργώντας αυθόρμητα, ίσως τους κατηγορήσεις, κάνεις κάποια σκηνή ή λειτουργήσεις επιθετικά/εριστικά. Το να ξεσπάσεις στο άτομο που σε έφερε στην συγκεκριμένη κατάσταση είναι το πιο δίκαιο αλλά ο καλύτερος τρόπος διαχείρισης είναι να κάνεις κάτι για να εκτονωθείς.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X