Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Η Αφροδίτη στον Σκορπιό μέχρι τις 16 Νοεμβρίου: Ερωτικοί πειρασμοί Προβλέψεις για τα ζώδια.
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό μέχρι τις 16 Νοεμβρίου: Ερωτικοί πειρασμοί Προβλέψεις για τα ζώδια. thumbnail

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό μέχρι τις 16 Νοεμβρίου: Ερωτικοί πειρασμοί Προβλέψεις για τα ζώδια.

Στις 23 Οκτωβρίου και ώρα 23:52, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου. Ο ευεργέτης πλανήτης θα βρεθεί σε ένα ζώδιο ιδιαίτερα ερωτικό και σεξουαλικό, που μπορεί να μην ταιριάζει στη φύση του, (άλλωστε βρίσκεται σε αδυναμία) μπορεί όμως να βγάλει πιο εύκολα στην επιφάνεια μια άλλη πλευρά του, που φροντίζει να "κρύβει" καλά.

 

Έτσι, το συγκεκριμένο διάστημα, το πάθος θα αναδειχθεί περισσότερο και οι αναστολές θα περιοριστούν σημαντικά. Πολλές σχέσεις που παραμένουν πλατωνικές θα περάσουν σε ένα άλλο επίπεδο και πολλά άτομα θα ενδώσουν σε ερωτικούς πειρασμούς, προκειμένου να καλύψουν τις σεξουαλικές ανάγκες τους. Καλό θα είναι να αποφευχθούν τάσεις ζήλιας και εξάρτησης, που μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στον Σκορπιό


Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από αυτή την νέα θέση της Αφροδίτης είναι αυτά του Νερού (ΚαρκίνοιΣκορπιοί και Ιχθείς) καθώς και τηςΓης (ΤαύροιΠαρθένοι και Αιγόκεροι).

Αφροδίτη στον Σκορπιό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια


Κριός

Φίλε Κριέ, η νέα θέση της Αφροδίτης στο ερωτικό ζώδιο του Σκορπιού, πρόκειται να απογειώσει την σεξουαλικότητά σου και να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις το κρυμμένο πάθος σου. Έτσι, το διάστημα αυτό θα δώσεις προτεραιότητα στην ερωτική σου ζωή σου, θα βρεις τρόπους να αναζωπυρώσεις το πάθος σου με τον σύντροφό σου, ή θα ενδώσεις σε ένα νέο πειρασμό που θα κάνει την εμφάνισή του. Αν σε απασχολεί μια σχέση που έχει τελειώσει πρόσφατα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να την επαναπροσεγγίσεις με επιτυχία. Καλό θα είναι ωστόσο, να προσπαθήσεις να ελέγξεις τα συναισθήματα ζήλιας που είναι πιθανό να ενταθούν αυτό το διάστημα, ώστε να μην δημιουργήσεις καινούργια προβλήματα. Η συγκεκριμένη διέλευση θα τονώσει και τα οικονομικά σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αποπληρώσεις πιο εύκολα χρέη και οφειλές, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις και μια επένδυση που θα αποδειχθεί πολύ κερδοφόρα.

 


Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη περνάει στις 23 Οκτωβρίου στο πολικό ζώδιο του Σκορπιού, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό, θα σε απασχολήσουν περισσότερο οι προσωπικές σχέσεις σου και παράλληλα θα διαπιστώσεις ότι και ο σύντροφός σου είναι περισσότερο πρόθυμος να κάνει μερικές υποχωρήσεις, προκειμένου να επιτευχθεί μια νέα ισορροπία. Αν η σχέση που διατηρείς δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα, τώρα μπορείς να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της. Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα είναι να έχεις τα μάτια σου "ανοιχτά" γιατί ο έρωτας μπορεί να εμφανιστεί στα πιο ασυνήθιστα μέρη και να "φωτίσει" τη ζωή σου. Επιπλέον, η νέα θέση της Αφροδίτης θα επηρεάσει θετικά και την επαγγελματική σου ζωή, γι’ αυτό αν αναζητάς μια νέα εργασία, καλό θα είναι να δραστηριοποιηθείς περισσότερο.

 

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η Αφροδίτη περνάει στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στον επαγγελματικό σου τομέα. Μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου  που θα βρίσκεται εκεί, ο χώρος της δουλειάς σου, αλλά και η καθημερινότητά σου γενικότερα, θα γεμίσει ευχάριστες στιγμές που θα αναπτερώσουν το ηθικό σου. Ένα ερωτικό ενδιαφέρον που μπορεί να αναδειχθεί στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα αποδειχθεί ιδανικό και θα ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες σου. Αν διατηρείς ήδη μια σοβαρή σχέση, το διάστημα αυτό ίσως αποφασίσετε με τον σύντροφό σου να δημιουργήσετε μια ανεξάρτητη εργασία, που μπορεί να σας απορροφήσει περισσότερο χρόνο, θα φέρει όμως και το σταθερό εισόδημα που χρειάζεστε. Τέλος, αν αναζητάς μια νέα εργασία, καλό θα είναι να εντείνεις τις προσπάθειές σου αυτή την περίοδο, που οι προοπτικές είναι πιο θετικές. 


 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X