Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Η εταιρεία Παπαδοπούλου έτρεξε στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης
Η εταιρεία Παπαδοπούλου έτρεξε στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης thumbnail

Η εταιρεία Παπαδοπούλου έτρεξε στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Η εταιρεία Παπαδοπούλου έτρεξε στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης


125 εργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν προωθώντας την υγεία, την ευεξία και την ομαδικότητα


 


Οι εργαζόμενοι της Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. στο εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης έδωσαν δυναμικό παρών στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης & Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος, το Σάββατο 18 Οκτωβρίου. Τα 125 μέλη της ομάδας Παπαδοπούλου, διένυσαν την απόσταση των 5 χιλιομέτρων αναδεικνύοντας τη σημασία της άσκησης για καλύτερη σωματική και ψυχική υγεία.


Με τη συμμετοχή σε αυτό το ξεχωριστό και μεγάλο αθλητικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, οι εργαζόμενοι γίνονται στην πράξη πρεσβευτές του οράματος της εταιρείας Παπαδοπούλου για ισορροπημένη διατροφή και υγιεινό τρόπο ζωής. Παράλληλα, αναδεικνύουν την αξία του ομαδικού πνεύματος, της συνεργασίας και της προσήλωσης στο στόχο που αποτελούν τα βασικά συστατικά της συνταγής επιτυχίας της εταιρείας.


Το εργοστάσιο της Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. στη Θεσσαλονίκη λειτουργεί από το 1974. Είναι το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο εργοστάσιο της εταιρίας και απασχολεί περισσότερους από 400 εργαζόμενους. Εκεί παράγονται καθημερινά τα πιο αγαπημένα μπισκότα της Ελλάδας, όπως τα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ, τα Μιράντα, τα Γεμιστά και πολλά ακόμα. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα Παπαδοπούλου συντροφεύουν γλυκά τους  Έλληνες και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής τους διατροφής.      

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X