Μαρκόπουλος: «Δουλεύω για τον ΠΑΟΚ»

«Κανένα σχόλιο, εγώ είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ και δουλεύω για την ομάδα μου», ήταν η απάντηση του Σούλη Μαρκόπουλου σε ερώτηση σχετικά με τα τελευταία γεγονότα και την πρόταση του Ολυμπιακού.

Ο κόουτς του «Δικέφαλου», ουσιαστικά δεν θέλησε να μιλήσει αναλυτικά για το… θρίλερ των τελευταίων ημερών και την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού και επικεντρώθηκε στην αυριανή (22/10, 7.30 μ.μ.) εντός έδρας αναμέτρηση με την Ζιελόνα Γκούρα για την 2η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Eurocup.

Οι δηλώσεις του Μαρκόπουλου:

Για τον αυριανό αγώνα: «Έχουμε στον όμιλο μας πολύ δυνατές ομάδες που θα μπορούσαν να παίζουν στην Ευρωλίγκα. Είναι απρόβλεπτος όμιλος, ποτέ δεν ξέρεις πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες. Η Ζιελόνα είναι πολύ καλή ομάδα, έφτασε μία ανάσα από την Ευρωλίγκα και αποκλείστηκε από την Ούνιξ Καζάν. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για το αν αυτό το ματς έχει ομοιότητες με τον αγώνα στην Τουρκία: «Αυτό το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο που δώσαμε απέναντι στην Καρσίγιακα. Τώρα πρέπει να σταματήσουμε τον ρυθμό των αντιπάλων και να βρεθούμε κοντά στο καλάθι για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις».

Για τον αντίπαλο: «Στηρίζεται στο πικ εν ρολ, στα κόψίματα έχουν διάφορους τρόπους που εκφράζονται. Είναι δυνατά κορμιά και έχουν αρκετά καλούς σουτέρ, τους αρέσει να τρέχουν στο ανοιχτό γήπεδο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ με νίκη γίνεται φαβορί στον όμιλο: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη και πέρσι είχαμε τρία στα τρία στην αρχή και μετά είδατε. Αν κάνεις νίκες μέσα στην έδρα σου ελπίζεις ότι μπορείς να προκριθείς».

Για το αν οι παίκτες του έχουν επηρεαστεί από τα γεγονότα στο Παλέ: «Τους βλέπω αρκετά συγκεντρωμένους, είναι προσηλωμένοι σε αυτά που συζητάμε και ελπίζω να τα κάνουμε πράξη».

Για την κλήρωση του κυπέλλου: «Αλλάζουν οι ομάδες, είναι νωρίς για να μιλήσουμε γι’ αυτό το παιχνίδι. Το ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι μισό ακόμη και αλλάζει. Όλα τα παιχνίδια είναι πρόκληση»

Σχετικά άρθρα