Δεν στηρίζει Μπλάτερ ο Πλατινί…

Αυτό που για όλους ήταν… γνωστό, ανακοίνωσε ο Μισέλ Πλατινί, καθώς έκανε γνωστό πως δεν θα στηρίξει τον Σεπ Μπλάτερ στις αρχαιρεσίες της FIFA τον Μάιο του 2015! Ο πρόεδρος της UEFA τοποθετήθηκε δημόσια στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ πριν από λίγο καιρό, είχε πει ότι δεν θα διεκδικήσει αυτός τη θέση που κατέχει τώρα ο Σεπ Μπλάτερ. Η φράση του… «Έχουμε ανάγκη από “καθαρό αέρα”», λέει… πολλά! Ο πρώην άσος επανέλαβε την αντίθεσή του για το… ριπλέι στη διάρκεια εντός αγώνα!

«Τον αγαπώ, αλλά πριν από τέσσερα χρόνια ζήτησε την υποστήριξή μας λέγοντας ότι θα είναι η τελευταία υποψηφιότητά του για την προεδρία της FIFA. Τώρα έρχεται πάλι να μας ζητήσει να τον υποστηρίξουμε, αλλά του απάντησα ότι δεν θα το κάνουμε πια. Έχουμε ανάγκη από “καθαρό αέρα”», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μισέλ Πλατινί στη «Raisport».

Εκτός της δήλωσης ότι δεν πρόκειται να στηρίξει τον Μπλάτερ, άρα η βοήθειά του θα κατευθυνθεί στον άλλο υποψήφιο και συμπατριώτη του, Ζερόμ Σαμπάν, ο πρόεδρος της UEFA ρωτήθηκε για το αν θα πρέπει να υιοθετηθεί το ριπλέι στη διάρκεια του αγώνα. Ο Γάλλος αξιωματούχος βρήκε έτσι την ευκαιρία να επαναλάβει την αντίθεσή του, υπογραμμίζοντας: «Αυτή θα ήταν μια επιλογή η οποία το μόνο που θα έκανε θα ήταν να εμποδίζει τη ροή του παιχνιδιού».

Σχετικά άρθρα