Μπλουμς: «Συγκεντρωμένοι 40 λεπτά»

Ο Γιάνις Μπλουμς κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για το Μόναχο, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μπάγερν, τόνισε πως η συγκέντρωση σε όλο το παιχνίδι θα είναι καθοριστική για τη νίκη. 

«Η Μπάγερν διαθέτει μια πάρα πολύ καλή και σκληρή ομάδα. Δεν σου δίνει το δικαίωμα να χαλαρώσεις σε κανένα σημείο του αγώνα. Στη Βαρκελώνη έπαιξε εξαιρετικά. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι προκειμένου να δώσουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι όντες συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι. Θα τα δώσουμε όλα προκειμένου να τα καταφέρουμε».

Όσο για το ιδιαίτερα βεβαρυμένο πρόγραμμα της ομάδας, ο Λετονός γκαρντ σημείωσε: «Η αλήθεια είναι πως το πρόγραμμά μας είναι βεβαρυμμένο. Μετά την Τουρόβ είχαμε το ταξίδι στη Ρόδο και ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό. Δεν είχαμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας, αλλά είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Κάναμε προπόνηση χθες και είδαμε βίντεο. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε  100% συγκεντρωμένοι στο στόχο μας».

Σχετικά άρθρα