Μπακάκης: «Ολοκληρώθηκα σαν επαγγελματίας στην ΑΕΚ»

 
Ο Μιχάλης Μπακάκης επιστρέφει ως αντίπαλος στα Χανιά, στα οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2011-2012. Ο δεξιός μπακ του «δικεφάλου» μίλησε στην εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα» για όσα πέρασε στην πρώην  του, αλλά και τα όσα βιώνει στη νέα ομάδα του.
 
Αναλυτικά:
Για τα (θετικά) συναισθήματα που γεννά η επιστροφή του: «Βέβαια, τα Χανιά ήταν ένα σκαλοπάτι για την καριέρα μου και πιστεύω πως τώρα που θα γυρίσω ο κόσμος θα είναι πολύ ζεστός προς το πρόσωπό μου και θα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος αν το εισπράξω αυτό».
 
Για τις αναμνήσεις του από τα Χανιά: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά… Με τον ΑΟΧ τότε είχαμε πολλές δυσκολίες αλλά ευτυχώς είχαμε καταφέρει τον στόχο μας και η χρονιά είχε βγει πετυχημένη».
 
Για το αν παρακολουθεί την πορεία του ΑΟΧ: «Γνωρίζω ότι πέρσι μπήκε στη διαδικασία τον play off και είχε πολύ καλή πορεία. Εννοείται πως παρακολουθώ την ομάδα. Έχω κάνει πολλούς φίλους από εκείνη την χρονιά. Είναι μια ομάδα που με βοήθησε και εύχομαι πάντα να πετυχαίνει τους στόχους της».
 
Για το πώς είναι να φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ: «Το να φοράς την φανέλα της ΑΕΚ είναι μεγάλη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι πραγματικά κάτι το πολύ ωραίο… Μαζί με τον εξαιρετικό της κόσμο, ο κάθε ποδοσφαιριστής ολοκληρώνεται σαν επαγγελματίας».
 
Για τις προβλέψεις του για το ματς: «Ο ΑΟΧ είναι μια πολύ καλή και δεμένη ομάδα, είναι από τα φαβορί της κατηγορίας. Εμείς θα έρθουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς…».

Σχετικά άρθρα