Ποκετίνο: «Δεν υπάρχει φαβορί, καλή ομάδα ο Αστέρας»

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο και η Τότεναμ κοντράρονται στο Λονδίνο με τον Αστέρα Τρίπολης για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Αργεντινός τεχνικός της Τότεναμ τόνισε πως γνωρίζει καλά τους Αργεντινούς του Αστέρα καθώς τους παρακολουθούσε όταν αυτοί έπαιζαν στο πρωτάθλημα της 3ης κατηγορίας της πατρίδας τους. Μάλιστε είπε πως οι Αρκάδες διαθέτουν μία πολύ καλή ομάδα με καλή φιλοσοφία.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ποκετίνο στη συνέντευξη Τύπου:

«Γνωρίζω όλους τους Αργεντινούς του Αστέρα. Τους έβλεπα από όταν έπαιζαν στη Γ’ Εθνική Αργεντινής! Τώρα με τον Αστέρα τους ξαναείδα. Ο Αστέρας έχει πολύ καλή ομάδα, καλή φιλοσοφία. Είναι γενναία και δυναμική ομάδα. Τα αποτελέσματα με την Μπεσίκτας και την Παρτίζαν είναι αρκετά για να τους σεβόμαστε. Ο Αστέρας είναι γρήγορη ομάδα και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας. Φαβορί δεν θα έλεγα ότι υπάρχει. Ο όμιλος είναι δύσκολος. Το μοναδικό που γνωρίζω είναι ότι αύριο πρέπει να κερδίσουμε για να έχουμε ελπίδες. Η παράδοση δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο. Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο, η παράδοση, παράδοση…».

Σχετικά άρθρα