Δώνης: «Ευκαιρία να ανακάμψουμε»

Ένας από τους παίκτες που έχουν διαρκώς ανοδική πορεία στον Παναθηναϊκό, ο Χρήστος Δώνης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Αϊντχόφεν.

«Υπάρχει πίεση. Κάναμε την ήττα από τον ΟΦΗ και πιστεύω ότι είναι μια ευκαιρία να ανακάμψουμε. Θα πάμε με καλύτερη ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εάν κάνουμε ένα θετικό αποτέλεσμα με την Αϊντχόφεν και πιστεύω ότι είναι ευκαιρία γιατί το χρειαζόμαστε», είπε με αποφασιστικότητα ο 20χρονος μέσος του Παναθηναϊκού.

Σχολιάζοντας την παρουσία 2.000 φίλων του Παναθηναϊκού στις εξέδρες του γηπέδου στην αυριανή αναμέτρηση, ο Δώνης τόνισε: «Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου και εμείς θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε χαρούμενους».

Για τον Δώνη το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι σύνθετο. «Είναι και αγωνιστικό εκτός από ψυχολογικό το ζήτημα. Εάν η ομάδα βρει τα πατήματά της, θα είμαστε καλύτεροι, θα παίρνουμε αποτελέσματα όπως πέρυσι στο δεύτερο γύρο και σιγά – σιγά θα τα πάμε καλύτερα», επεσήμανε.

Όσο για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει αρκετά χρόνια να πετύχει μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην Ευρώπη, ο Δώνης σχολίασε: «Είναι ένα κίνητρο για εμάς. Πιστεύω ότι αύριο εάν προσπαθήσει όλη η ομάδα και δώσουμε όλοι το 100% των δυνατοτήτων μας μπορούμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα. Αυτό θα βοηθήσει για να έχουμε ανάλογη συνέχεια».

Σχετικά άρθρα