Αστέρας… Λονδίνου

Να εντυπωσιάσει σε ακόμα ένα παιχνίδι του Europa League θέλει ο Αστέρας Τρίπολης που απόψε δίνει τη δυσκολότερη παράσταση έως τώρα, καθώς φιλοξενείται στο Λονδίνο από την Τότεναμ .

Οι Άγγλοι χρειάζονται τη νίκη για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους, καθώς μετρούν ως τώρα δύο ισοπαλίες, ενώ, από την πλευρά τους οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη θα παίξουν «σφιχτά» με στόχο την ισοπαλία, την ώρα που τον άλλον αγώνα του ομίλου η Παρτιζάν θα υποδεχθεί στο Βελιγράδι την Μπεσίκτας .

Το πλάνο του Στάικου Βεργέτη για την αποψινή “μάχη”, φιλόδοξο όπως και η ομάδα του. Με έκπληξη, σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε τις τελευταίες μέρες, την παρουσία του Τάσου Τσοκάνη. Ο νεαρός αμυντικός μέσος θα πάρει θέση στη μεσαία γραμμή, σε μια προσπάθεια να θωρακιστούν τα μετόπισθεν αλλά και να δώσει τρεξίματα. Παράλληλα, η ταυτόχρονη παρουσία των Γιαννιώτα, Ρόλε και Μάσα δίνει ταχύτητα στη μεσοεπιθετική γραμμή, την οποία, δεδομένα, θα χρειαστούν οι Αρκάδες.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, επιλέγει από την αρχή της σεζόν να έχει δύο ενδεκάδες διαφορετικές σε Europa League και Premier League. Ο Αργεντινός τεχνικός, συνεπώς, προσανατολίζεται για μια ενδεκάδα χωρίς τον Λαμέλα και τον Σολδάδο, οι οποίοι είναι δύο από τα “δυνατά” χαρτιά της αγγλικής ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, σε ένα 4-2-3-1 ο Γιορίς θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Ντάιερ θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Ντέιβις στο αριστερό και οι Φάζιο και Κίρικες στο κέντρο αυτής.

Οι Παουλίνιο και Σταμπουλί θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Τάουσεντ (δεξιά), Κέιν (άξονα) και τον ταχύτατο Λένον (αριστερά) πίσω από τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ.

Όπως φαίνεται, οι παραπάνω θα αποτελέσουν την βασική ενδεκάδα, ωστόσο αν υπάρχει έκπληξη, θα την μάθουμε λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Σχετικά άρθρα