«Καμίνι» η Τούμπα με 25000 παθιασμένους

Μέχρι το απόγευμα αναμένεται να εξαντληθούν και τα εναπομείναντα εισιτήρια για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Φιορεντίνα . Ίσως, και νωρίτερα. Το μόνο βέβαιο πως η Τούμπα θα είναι πραγματικό «καμίνι» απόψε το βράδυ, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν. Εκτός από την θυρα 8 του γηπέδου, που διατίθεται εξ’ ολοκλήρου για τους ιταλούς οπαδούς (δεν θα είναι περισσότεροι από 400), οι υπόλοιπες θύρες του γηπέδου της Τούμπας, θα παρουσιάσουν πληρότητα.

Χθες, εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια και στη θύρα 5 (μετά τη θύρα 7 που είχαν τελειώσει από προχθές) και πλέον έχουν απομείνει λιγότερα από 3.000 εισιτήρια.

Από τα εναπομείναντα εισιτήρια, περίπου 2.000 είναι στη θύρα 4, άλλα 400 στη θύρα 6, ενώ υπάρχουν και 600 εισιτήρια στις «ακριβές» θύρες, δηλαδή τις θύρες 1, 2 και 3. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εκτιμούσαν ότι με το ρυθμό που διατέθηκαν τα εισιτήρια τις προηγούμενες μέρες, είναι πολύ πιθανό να εξαντληθούν και η ατμόσφαιρα της Τούμπας αναμένεται να σπρώξει τους παίκτες στην επιτυχία. Πάντα βέβαια, με την προσοχή που απαιτείται, αφού ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να βρίσκεται υπό επιτήρηση από την ΟΥΕΦΑ.

Σχετικά άρθρα