Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / ΣΔΟΕ: 2 δημοφιλείς τραγουδιστές έβγαλαν από 1 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό
ΣΔΟΕ: 2 δημοφιλείς τραγουδιστές έβγαλαν από 1 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό  thumbnail

ΣΔΟΕ: 2 δημοφιλείς τραγουδιστές έβγαλαν από 1 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό

Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ βρίσκονται δύο πολλοί γνωστοί Ελληνες τραγουδιστές, οι οποίοι, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, σε περίοδο οικονομικής κρίσης έβγαλαν ο καθένας τους από 1 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», και οι δύο φέρονται να έχουν καταθέσει από 1 εκατ. ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς στη Γερμανία. Για τον λόγο αυτό έχουν κληθεί από άνδρες του ΣΔΟΕ να προσκομίσουν στοιχεία ώσε να αποδείξουν με επίσημα έγγραφα από πού και πώς περιήλθαν στην κατοχή τους τα χρήματα που φυγάδευσαν στο εξωτερικό. Αν βέβαια αποδείξουν ότι πρόκειται για χρήματα που είχαν νομίμως δηλωθεί και φορολογηθεί, τότε θα αποφύγουν την πρόσθεση φορολόγηση. Σε περίπτωση, όμως, που δεν προσέλθουν ή δεν δώσουν επαρκείς αποδείξεις, θα κινηθούν εναντίον τους όλες οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.


Οπως σημειώνει η «Espresso», πρόκειται για έναν νεαρό τραγουδιστή, ιδιαίτερα αγαπητό στη νεολαία, με πλούσια δισκογραφία αλλά και συχνές εμφανίσεις στα εξώφυλλα περιοδικών και εφημερίδων. Ο δεύτερος ερμηνευτής έχει μακρά πορεία στον χώρο της μουσικής και με τα τραγούδια του έχουν μεγαλώσει γενιές. 
Πάντως, εκτός από τους δύο τραγουδιστές ελέγχονται και 148 υποθέσεις φορολογουμένων από λίστα 54.000 προσώπων που φυγάδευσαν γύρω στα 22 δισ. ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού.


Αν βέβαια αποδείξουν ότι πρόκειται για χρήματα που είχαν νομίμως δηλωθεί και φορολογηθεί, τότε θα αποφύγουν την πρόσθεση φορολόγηση. Σε περίπτωση, όμως, που δεν προσέλθουν ή δεν δώσουν επαρκείς αποδείξεις, θα κινηθούν εναντίον τους όλες οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι πρόκειται για έναν νεαρό τραγουδιστή, ιδιαίτερα αγαπητό στη νεολαία, με πλούσια δισκογραφία αλλά και συχνές εμφανίσεις στα εξώφυλλα περιοδικών και εφημερίδων. Ο δεύτερος ερμηνευτής έχει μακρά πορεία στον χώρο της μουσικής και με τα τραγούδια του έχουν μεγαλώσει γενιές.   


X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X