Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Μοιράζει μυστικά ομορφιάς μέσω YouTube και βγάζει εκατομμύρια
Μοιράζει μυστικά ομορφιάς μέσω YouTube και βγάζει εκατομμύρια  thumbnail

Μοιράζει μυστικά ομορφιάς μέσω YouTube και βγάζει εκατομμύρια

Η Michelle Phan έχει γίνει το χαϊδεμένο παιδί του YouTube. Τα βίντεο που ανεβάζει δίνουν πολύτιμες πληροφορίες στις γυναίκες που, εδώ και δεκαετίες αποτελούν την πιο σπάταλη κατηγορία καταναλωτών. Πληροφορίες που αφορούν το μακιγιάζ, τα μαλλιά και γενικά την ομορφιά. Αποτέλεσμα αυτής της απλής ιδέας ήταν να έχει αυτή τη στιγμή εκατομμ΄ρυια συνδρομητές, εκατοντάδες εκατομμύρια views στα βίντεο που ανεβάζει στο κανάλι της και, φυσικά, έναν πακτωλό χρημάτων που ολοένα και συσσωρεύονται στους λογαριασμούς της.Η Phan μαζί με την Pewdiepie που ανεβάζει βίντεο με παιχνίδια και την  Bethany Mota που είναι στυλίστρα, είναι αυτή τη στιγμή μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες διασημότητες του ΥouTube celebrities κι έχει ένα από τα πιο δυνατά brands. Έγινε και συγγραφέας αφού εξέδωσε ένα βιβλίο με τεράστια επιτυχία.Πώς ξεκίνησε τη διαδρομή της προς την επιτυχία; Το 2007 δημιούργησε το πρώτο “σεμινάριο φυσικού μακιγιάζ”. Τον τρόπο που έγινε διασημότητα του Youtube περιγράφει στο βιβλίο της  "Make Up", το οποίο φιλοξενεί και φωτογραφίες από τη μικρή της ηλικία.Ο πρώτος της υπολογιστής που μετέπειτα θα γινόταν βασικό εργαλείο της δουλειάς της, ήταν ένας iMac G3 της Apple, που αγόρασε μετά από πολλά παρακάλια. Έπεισε τους γονείς της ότι ο υπολογιστής είναι σαν μια κινητή βιβλιοθήκη. Εξάλλου, εκείνη την εποχή τα πράγματα ήταν πιο “διάφανα” και αγνά στο διαδίκτυο. Δεν υπήρχε διαδικτυακή βία και bullying όπως σήμερα. Όταν το 2007 ανέβασε το πρώτο της βίντεο, πρόσεξε ότι όλο και περισσότερα κορίτσια της ζητούσαν να συνεχίσει. Ήθελαν να ξέρουν πώς να βάψουν τα μάτια τους με smoky ανταύγειες και πώς να δημιουργήσουν διαφορετικά λουκ.


Το μεγάλο άλμα όμως το έκανε όταν η Lancôme είδε ένα βίντεο της Michelle στο οποίο έδινε οδηγίες μακιγιάζ εν πτήσει όταν το αεροπλάνο κάνει αναταράξεις. Ο γαλλικός οίκος της ζήτησε να γίνει η εκφωνήτρια για τις διαφημίσεις της και να δίνει σεμινάρια για τα προϊόντα της, με τον τίτλο “Cinderella Moment” . Τώρα πια, η Michelle βγάζει εκατομμύρια και μάλιστα από κάτι που λατρεύει.
Πηγή: www.newmoney.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X