Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Η μυστηριώδης Αφροδίτη στο Σκορπιό και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο
Η μυστηριώδης Αφροδίτη στο Σκορπιό και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο  thumbnail

Η μυστηριώδης Αφροδίτη στο Σκορπιό και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη θα μπει στον Σκορπιό τα ξημερώματα στις 24.10.2014 και θα μείνει εκεί μέχρι και τις 16.11. Θα δώσει μια νέα κατεύθυνση στα πράγματα που όμως θα είναι μάλλον δύσκολη. Η τρυφερή Αφροδίτη δεν μπορεί να ανταποκριθεί  πλήρως στην απολυτότητα και την ελεγκτική φύση του ζωδίου που την ωθεί σε αναζητήσεις και σε προσπάθειες πολύ σκληρές για την συντροφική και ειρηνική της φύση. Δεν είναι ο πλανήτης του βάθους και του πάθους. Η φιλοσοφία της είναι η αισθητική και η ομορφιά της ζωής, των ανθρώπινων σχέσεων και γενικά της εμφάνισης και οτιδήποτε την περιβάλλει, οπότε θα είναι δύσκολο να προσαρμοστεί στο δραματικό στοιχείο ή τα πάθη του Σκορπιού. Παρόλα αυτά θα δουλέψει με το υλικό που βρίσκει και θα κάνει προσπάθεια για μεγαλύτερη εξέλιξη και αρμονία μέσα από την ψυχολογική ή οικονομική εξάρτηση.


Κριός
Διαισθάνεσαι έντονα ότι χρειάζεσαι να επιβιώσεις ακόμα και στον κρατήρα ενός ηφαιστείου για αυτό θα έχεις τα μάτια σου και τα αυτιά σου ανοικτά για να ξεπεράσεις κάποιες δύσκολες συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις ξαφνικά μπροστά σου. Η αίσθηση του ανικανοποίητου που θα νιώθεις πιθανόν αν σε ωθήσουν να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα σχετίζονται ακόμα και με την ανεύρεση υπαρξιακών θεμάτων που σε απασχολούν. Το καλό είναι ότι αυτό το σκάλισμα μπορεί να προέλθει από μια ερωτική σχέση που θα σε απασχολήσει και θα σε βάλει να ψαχτείς βαθιά. Κυρίως ο Σκορπιός μπορεί να το κάνει αυτό γιατί έχει έναν τρόπο να ελέγχει την ψυχολογία σου. Μπορεί να υπάρχουν οφέλη από κληρονομιά ή από συνεταιρισμό ή ακόμα να κερδίσεις ένα δικαστήριο. Η σεξουαλικότητά σου θα αυξηθεί γιατί θα ζήσεις έντονα βασιζόμενος/η στις αισθήσεις σου χωρίς να φοβάσαι.


Ταύρος
Θα αναζητήσεις την αρμονία, την επιβεβαίωση αλλά και την συντροφικότητα με τους άλλους γύρω σου. Για αυτό πιθανόν να πάρεις απόφαση να προχωρήσεις σε γάμο και κυρίως με ένα Σκορπιό. Θα ψάξεις περισσότερο την έννοια της αγάπης μέσα από την έγκριση, την αποδοχή και ανοχή πιθανόν από το άλλο πρόσωπο. Καλό είναι να μην παρασύρεσαι τόσο πολύ για να κάνεις βήματα ή να περνάς καλά σε αυτό που κάνεις. Η επιδοκιμασία βέβαια θα είναι το πιο σημαντικό για σένα αυτή την περίοδο. Η τάση που θα παρουσιάσεις για περισσότερες συνεργασίες ή επαφές με πρόσωπα που παλιά ούτε καν το σκεφτόσουν θα σε αναζωογονήσει αλλά επειδή είσαι και υπεύθυνο άτομο θα έχεις μεγαλύτερο άγχος για το αν η γνώμη σου μετράει και είναι σωστή. Θα δημιουργήσεις πιο εύκολα ένα άνετο περιβάλλον για σένα και τους άλλους και αυτό είναι που θα σου δώσει το έναυσμα πιθανόν για μια δουλειά την οποία θέλεις πάρα πολύ γιατί μπορεί να είσαι και έξω από το επαγγελματικό παιχνίδι.


Δίδυμοι
Έχεις ανάγκη να βοηθήσεις άλλα άτομα και να προσφέρεις με κάποιο τρόπο τις υπηρεσίες σου. Επειδή θα βρεθείς να κάνεις και μια καλλιτεχνική εργασία χωρίς όμως να είναι δωρεάν γιατί χρειάζεσαι τα χρήματα, πιθανόν να γνωρίσεις άτομα τα οποία ίσως να μην πηγαίνουν και πολύ στην ψυχοσύνθεσή τους. Εσύ με τον δικό σου τρόπο τα αφήνεις να εκφραστούν για να δεις τι είναι αυτό που τελικά θέλουν από εσένα αλλά και τι μπορούν να σου προσφέρουν. Καλό είναι να αποφύγεις την υπερβολική ζάχαρη ή άμυλο γιατί θα επιβαρύνεις την σωματική σου υγεία και πιθανόν να έχεις αίσθηση του βάρος ή και έλλειψη ενέργειας. Πιθανόν να αναγκαστείς να κάνεις κάποιες αγγαρείες που όμως είναι απαραίτητες για να αποκτήσεις σημαντική εμπειρία σε εργασιακά θέματα. Λόγω επαγγελματικού ανταγωνισμού μπορεί έχεις μια ξαφνική καχυποψία και να υποκύψεις σε μηχανισμούς που μάλλον δεν θα σου κάνουν καλό. Η καθημερινότητά σου μπορεί να αλλάξει και να βάλεις κάποιες νέες συνήθειες στην ζωή σου όπου θα σε βοηθήσουν να εναρμονιστείς το περιβάλλον σου. Κάποια ψυχοσωματικά θέματα που είχες θα μειωθούν κατά πολύ γιατί θα αλλάξεις εσύ τον τρόπο που σκέφτεσαι και κινείσαι. Με τον Σκορπιό μπορεί να έρθετε πιο κοντά γιατί θα μοιραστείτε πράγματα.


Καρκίνος
Σίγουρα θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και για αυτό θα βρεθείς να έχεις επαφή με τα ταλέντα σου. Θα ψάξεις να βρεις την δικαίωση και την αρμονία μέσα από την αναγνώριση αλλά και την χαρά της δημιουργίας που μπορεί να είναι ακόμα και ένα παιδί. Για αυτό μπορεί να νιώθεις έντονα ότι προεκτείνεσαι σαν άτομο και θα πάρεις χαρά από αυτό. Σίγουρα θα νιώσεις τον έρωτα και το πάθος της ζωής. Η ερωτική συνεύρεση θα είναι έντονη για αυτό θα μπορείς εύκολα να φτιάχνεις ατμόσφαιρα σαγηνευτική που μέσα από αυτή θα νιώθεις ασφάλεια και ευεξία. Το σεξαπίλ σου θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις ακόμα και τον πιο δύσκολο/η σύντροφο. Με κάποιο τρόπο θα βγει η ποιότητα που έχεις σαν άτομο. Από την άλλη το επαγγελματικό ρίσκο θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες ανασφάλειες ή φοβίες και πιθανόν να κερδίσεις μη αναμενόμενα χρήματα. Η αγάπη πάντως θα είναι το συστατικό που θα αναζητήσεις για να βιώσεις όλες τις καταστάσεις στην ζωή σου με μια μεγαλύτερη δύναμη.


Λέων
Θα έχεις μια έντονη ευαισθησία προς το περιβάλλον του σπιτιού σου αλλά και της οικογενείας σου. Για αυτό θα κάνεις κάποιες αλλαγές στον χώρο είτε μέσα από την διακόσμηση είτε μέσα από διορθωτικές κατασκευές για να ελαφρώσεις και να μην υπάρχει ψυχική επιβάρυνση. Η διάθεση να ανοίξεις το σπίτι σου και να γίνεις φιλόξενος/η μπορεί να προέρχεται και από ένα είδος επαγγελματικής ανάγκης, να κάνεις καλύτερες δημόσιες σχέσεις με στόχο να κερδίσεις ακόμα περισσότερα οφέλη από κάποια πρόσωπα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα επιδιώξεις μόνο την σκοπιμότητα γιατί δεν είσαι άτομο που έχεις τόσο απόλυτες θέσεις, απλά μπορεί να είναι κάτι που να τους εξυπηρετεί όλους. Η φροντίδα προς τα δικά σου άτομα θα είναι ένα από τα δυνατά σου στοιχεία γιατί θα δημιουργήσεις ατμόσφαιρα καλής ενέργειας από εσένα στους ανθρώπους που αγαπάς. Υπάρχει πάντως μεγάλη πιθανότητα να βγάλεις ξαφνική κρίση ζήλειας αλλά και υπερβολικών απαιτήσεων που θα σε κάνουν δικτάτορα.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X