Αρχική / More / Celebrity news / Η πρώτη νύχτα του Πιστόριους στη φυλακή -Από ποιον δέχθηκε απειλές
Η πρώτη νύχτα του Πιστόριους στη φυλακή -Από ποιον δέχθηκε απειλές  thumbnail

Η πρώτη νύχτα του Πιστόριους στη φυλακή -Από ποιον δέχθηκε απειλές

Τις βαριές πόρτες της φυλακής πέρασε ο Όσκαρ Πιστόριους, μετά την καταδικαστική απόφαση που εξέδωσε το δικαστήριο για τη δολοφονία της φίλης του Ρίβα Στίνκαμπ. Όπως αναφέρουν τα διεθνή Μέσα, η πρώτη νύχτα στο κελί έκρυβε κάποια απρόοπτα που έχουν να κάνουν με την αναγνωρισιμότητά του.


Συγκεκριμένα, αρκετοί τρόφιμοι ενοχλήθηκαν από την περιρρέουσα φημολογία ότι ο Πιστόριους θα τύχει ιδιαίτερης μεταχείρισης από τους φύλακες λόγω του γεγονότος ότι είναι γνωστός. Ήδη, ένας διαβόητος αρχηγός συμμορίας που δρα εντός της φυλακής διέδωσε πως ο Πιστόριους θα τιμωρηθεί από μέλη της συμμορίας του αν διαπιστωθεί ότι τυγχάνει ευνοϊκής μεταχείρισης.


Κατά τα λοιπά, ο χρυσός παραολυμπιονίκης φόρεσε την κλασική πορτοκαλί στολή των κρατουμένων, ενώ, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, κατάφερε να κοιμηθεί κάποιες ώρες, παρά τις απειλές που δέχθηκε. Επί του παρόντος διανύει ένα χρονικό διάστημα «συνολικής αξιολόγησης των αναγκών» του και ένα πρόγραμμα προσανατολισμού, προκειμένου να ενημερωθεί αργότερα για τους αυστηρούς κανονισμούς των φυλακών.


Το γεγονός ότι βρίσκεται στην ομάδα «Β» των φυλακών, λόγω αναπηρίας, του δίνει το δικαίωμα να δέχεται δύο επισκέψεις την εβδομάδα, χωρίς σωματική επαφή και χωρίς να ξεπεράσει τις 45 επισκέψεις ετησίως, ενώ μπορεί να έχει στο κελί του προσωπικές φωτογραφίες.


Αφού περάσει έξι μήνες ως κρατούμενος της ομάδας «Β» και αποδείξει ότι είναι συνεργάσιμος, μπορεί να μεταφερθεί στην ομάδα «Α», όπου θα είναι σε θέση να δέχεται περισσότερες επισκέψεις, να πίνει αναψυκτικά και να τρώει… σοκολάτα.


Σημειώνεται ότι ο Πιστόριους καταδικάστηκε σε πενταετή ποινή φυλάκισης για τη δολοφονία της φίλης του Ρίβα Στίνκαμπ, αλλά ενδέχεται να αφεθεί ελεύθερος σε μόλις δέκα μήνες.
Οι γονείς της Στίνκαμπ, ενώ αρχικά δήλωσαν πως είναι ικανοποιημένοι από την απόφαση, πράγμα που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, στη συνέχεια αναγκάστηκαν να ανασκευάσουν τις δηλώσεις τους, λέγοντας πως δεν νιώθουν ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη, ωστόσο πρέπει να αποδεχθούν την απόφαση του δικαστηρίου.
Axortagos.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X