Αρχική / Διάφορα (old articles) / Πώς να βρεις τον έρωτα της ζωής σου στο Διαδίκτυο;
Πώς να βρεις τον έρωτα της ζωής σου στο Διαδίκτυο; thumbnail

Πώς να βρεις τον έρωτα της ζωής σου στο Διαδίκτυο;

Στη σημερινή εποχή που διανύουμε έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι μία στις πέντε σχέσεις αρχίζει από κάποιο site γνωριμιών αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει αρκετή διαθέσιμη καθοδήγηση για τους χρήστες. Σ' έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι επικοινωνούν μεταξύ τους πλέον τόσο με γραπτά κείμενα (sms, emails) όσο και με τη γλώσσα του σώματος, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε κάποια σημαντικά βήματα για να καταφέρουμε να συναντήσουμε αξιόλογους ανθρώπους μέσω της οθόνης του υπολογιστή μας.Νιώθετε ότι ξοδεύετε ώρες ατέλειωτες στο ίντερνετ χωρίς κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα; Καθημερινά chats με ανθρώπους διαφορετικών backgrounds που δεν καταλήγουν πουθενά. Διαβάστε τις παρακάτω πρακτικές συμβουλές για το πως να αφιερώνετε λιγότερο χρόνο μπροστά στον υπολογιστή και περισσότερο στο ραντεβού, με την κυριολεκτική του έννοια.  


Αποφασίστε ακριβώς τι ψάχνετε και θέλετε. Όλοι έχουμε τις προτιμήσεις μας για το τι αναζητούμε από το άλλο μας μισό.  Είτε είναι αποτυπωμένο στο πίσω μέρος του μυαλού σας, είτε το έχετε γράψει σε χαρτί, πρέπει να ξέρετε ακριβώς τί ψάχνετε και τι σας αρέσει όταν "καλείτε" τον έρωτα μέσα στο Ίντερνετ. Οπότε, πώς βλέπετε τον άνδρα της ζωής σας;
Τί σας κάνει να ανυπομονείτε μόνο και μόνο από τη σκέψη; Πώς είναι για εσάς ο ιδανικός σύντροφος; Γράψτε τα κάπου αναλυτικά αλλά μην το δείξετε σε κανέναν. Οι γνώμες των άλλων θα σας μπερδέψουν και θα σας οδηγήσουν μακριά από το στόχο σας. Επίσης, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας εάν ψάχνετε για αγάπη, για κάτι πιο άμεσο και γρήγορο ή ένα συνδυασμό και των δύο; Επιτρέψτε τη λίστα με τις επιθυμίες σας να είναι και ο οδηγός σας σε αυτό το κυνήγι του έρωτα ή ακόμα και του εφήμερου ερωτικού φλερτ!


Τώρα που τα έχετε όλα γραμμένα, ήρθε η ώρα να δώσετε προτεραιότητα στα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που ψάχνετε από το μελλοντικό "άλλο σας μισό". Διαλέξτε αυτά που σας εξιτάρουν να παρατηρείτε στους άλλους και εστιάστε την αναζήτηση σας σε αυτά. Μην ασχολείστε με χαρακτηριστικά ανθρώπων που αφορούν μία πετυχημένη σχέση όπως του τύπου "ειλικρινής" και "έμπιστος". Αντιθέτως, δώστε έμφαση σε χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που θαυμάζετε όπως "περιπετειώδης", "χαλαρός" και "πρόσχαρος".Βάλτε τα όρια σας. Το να γνωρίζετε τι σας ξενερώνει και τι σας προσγειώνει απότομα είναι πολύ σημαντικό. Σχεδόν όλοι έχουμε θέσει κάποιους περιοριστικούς κανόνες που δεν σηκώνουμε κουβέντα για αυτούς αλλά και δεν τους παραβλέπουμε ποτέ. Όπως για παράδειγμα, ένας αθλητής που εκτιμά και ακολουθεί τις πρακτικές της υγιεινής ζωής δεν θα δεχόταν ποτέ να βγει ραντεβού με μία καπνίστρια ή με μία που καταναλώνει πολύ αλκοόλ.  Με βάση τα κριτήρια σας, μπορείτε να φιλτράρερε συχνά τα αντίστοιχα sites γνωριμιών έτσι ώστε τα αποτελέσματα της αναζήτησης να είναι πιο κοντά σε αυτό που ψάχνετε. Απλώς φροντίστε να μην περιορίσετε τον εαυτό σας πάρα πολύ. Μην γίνεστε υπερβολικά επιλεκτικές με τρελές απαιτήσεις.


Παραμείνετε ανοιχτόμυαλες. Κανείς, όπως και εγώ αλλά και εσείς δεν είναι τέλειος. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως ο άνδρας που θα συναντήσετε θα διαφέρει από τις προσδοκίες σας. Σκεφτείτε όμως τι μπορεί να σκέφτεται και αυτός για εσάς την ίδια. Αυτό δεν σημαίνει ότι υποβιβάζετε τον εαυτό σας ή ότι κάνετε υποχωρήσεις. Εάν η τύχη είναι με το μέρος σας μπορεί το επόμενο σας ραντεβού, κανονισμένο από site γνωριμίων, να υπερβεί κατά πολύ τις προσδοκίες σας. Με τις γνωριμίες από το Ιντερνετ, έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία "έρευνα αγοράς". Να δείτε τι άλλο κυκλοφορεί στον έξω κόσμο κάτι που θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε ακόμα πιο πολύ τι ακριβώς ψάχνετε από τη συντροφιά σας για ένα καταπληκτικό βράδυ έξω στην πόλη.ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
Για να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις, πρέπει να προσέχετε και κάποια πολύ σημαντικά πράγματα πριν δεχτείτε να βγείτε για ραντεβού. Πρώτα απ’όλα βεβαιωθείτε πως οι φωτογραφίες στο προφίλ του υποψηφίου είναι αληθινές. Μην εμπιστεύεστε προφίλ με μία μόνο φωτογραφία καθώς θα είναι σίγουρα ψεύτικη. Επίσης θα σας βοηθήσει πολυ εάν του ζητήσετε να σας στείλει μία πιο πρόσφατη φωτογραφία του.Μία άλλη συμβουλή είναι πάντα να ενημερώνετε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο για τα διαδικαστικά της συνάντησης όπως το μέρος και η ώρα. Πάντα πρέπει να βγαίνετε έξω με φορτισμένο το κινητό σας. Δεν θέλουμε να σας τρομάζουμε αλλά ζούμε σε έναν περίεργο κόσμο.


Σας παραθέτουμε επίσης κάποιες απαγορευμένες λέξεις που δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε ποτέ στην επικοινωνία σας μέσω μηνυμάτων και emails με τους υποψήφιους κατακτητές της καρδιάς σας γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να σας διαγράψουν και να μην ξανά επικοινωνήσουν μαζί σας. Πάντα αναφερόμαστε στο αρχικό στάδιο γνωριμίας. Εάν η σχέση ευδοκιμήσει, τότε μπορείτε να λέτε ότι νιώθετε και ότι θέλετε!


Αδελφή ψυχή
Άνδρας των ονείρων μου
Δέσμευση
Φοβία της δέσμευσης
Οτιδήποτε για σεξ
Μακροπρόθεσμα σχέδια
Πρώην σχέση
Πρώην σύζυγος
Προηγούμενη σχέση
Γάμος
Ένωση
Οικειότητα

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X