Αρχική / Σεξ / Ο φίλος μου παίρνει χάπια για το σεξ. Μήπως με απατά;
Ο φίλος μου παίρνει χάπια για το σεξ. Μήπως με απατά; thumbnail

Ελίνα, 35 ετών

Ο φίλος μου παίρνει χάπια για το σεξ. Μήπως με απατά;

Ρωτά η αναγνώστρια μας Ελίνα Λ.Καλησπέρα. Συγχαρητήρια για τις συμβουλές που δίνετε στους αναγνώστες. Έχω μια απορία και θα ήθελα να μου τη λύσετε. Είμαι 35 ετών και έχω σεξουαλική σχέση με έναν άνδρα 46 ετών. Όλα είναι κανονικά στην σεξουαλική μας ζω, όμως τυχαία ανακάλυψα ένα φιαλίδιο με την επωνυμία Male Max DIETARY SUPPLEMENT με 30 ταμπλέτες στο γραφείο του. Το άνοιξα και είδα οτι λείπουν 12 ταμπλέτες και ανησύχησα γιατί δεν έχω αντιληφθεί να έχει σεξουαλικό πρόβλημα ή να υποθέσω οτι τα παίρνει για να μην έχει ή μήπως να έχει παράλληλη σχέση και να τα χρησιμοποιεί; Ντρέπομαι να τον ρωτήσω και δεν ξέρω τι να υποθέσω. Μήπως μπορείτε να μου απαντήσετε; ΕυχαριστώΑπαντάει ο Χειρουργός Oυρολόγος - Ανδρολόγος Κώστας ΚωνσταντινίδηςΗ περιέργεια σκότωσε την γάτα… λεει η παροιμία. Μην ψάχνετε τα πράγματα των συντρόφων σας γιατί ίσως ανακαλύψετε πράγματα που ενώ είναι αθώα η υποψία που τα συνοδεύει θα τα κάνει εφιάλτες… για σας. 

Στο προκείμενο τώρα, αυτά που βρήκατε δεν είναι φάρμακα αλλά βιταμίνες για αφελείς άνδρες που νομίζουν οτι θα γίνουν σούπερ με τα ματζούνια… Αφού λέτε οτι είστε καλά σεξουαλικά τότε ούτε γάτα ούτε ζημιά. Μη το ψάχνετε. Όσο για το ρόλο της αντιζηλου, της απιστίας κλπ Τι σας πειράζει αν η σχέση σας είναι καλή; και μια τελική συμβουλή… ποτέ δεν ρωτάμε τον άλλον αν έχει σχέση άλλη γιατί ποτέ δεν θα πάρετε την σωστή απάντηση. Δηλαδή αυτή που θέλετε εσείς να ακούσετε, αλλά και ποτέ δεν θα ανακαλύψετε την αλήθεια του κλειστού κουτιού που λέγεται εγκέφαλος, αφού και η επιστήμη ακόμα δεν την γνωρίζει. Όλα καλά… νομίζω… 

 

 

 

 

Γνωρίστε τον γιατρό

 

 O Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Χειρουργός Oυρολόγος-Aνδρολόγος, είναι ιδρυτής και Πρόεδρος της ΕΜΑΣ (Εταιρίας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας), του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών και διευθυντής της Κλινικής Σεξουαλικής Υγείας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.Μετά την ειδικότητα της Ουρολογίας, μετεκπαιδεύτηκε στην ενδοσκοπική ουρολογία και ανδρολογία στο Western General Hospital του Εδιμβούργου και υπήρξε Assistant Professor του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Παρισιού (St.Antoine). Εργάστηκε μαζί με την ομάδα του καθηγητή Virag που ανακάλυψε την χρήση της Παπαβερίνης για τη θεραπεία της Στυτικής Δυσλειτουργίας.
Έχει διατελέσει διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής του Γενικού Περιφερειακού Νοσοκομείου Καλαμάτας και επιμελητής στο ΓΠΝ Ευαγγελισμού όπου οργάνωσε την πρώτη Κλινική Σεξουαλικής Υγείας της Ελλάδας.
Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της ISSIR (International Society of Sexual Research), πρόεδρος της IASS(International Association of Sexual Surgery),της ΑΜΑ(Μεσογειακή Εταιρία Ανδρολογίας) και Πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Ουρολόγων Ελλάδος(ΕΕΟΕ)και έχει οργανώσει 10 διεθνή συνέδρια. Επίσης είναι Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Βιοανδρολογίας, και Γενικός Γραμματέας της IAMSS(International Association of Male Sexual Surgery).


Επικοινωνία: Δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Χειρουργός Oυρολόγος-Aνδρολόγος
Τηλέφωνο: 120 6742999 Εmail: konst.konstantinidis@gmail.com


 


Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών Λ. Κηφισίας 166, 11525 Ψυχικό, Αθήνα,
Τηλ.: +30 210 6749349, +30 210 6743722, email: info@andrologia.gr


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X