Τόμιτς: «Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία»

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Βαλένθια στην Ισπανία στην πρώτη του Μίλαν Τόμιτς στον πάγκο των ερυθρόλευκων μετά την παραίτηση Μπατζώκα.

Ωστόσο στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά γνώρισε την ήττα στο Ζηρίνειο. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Παρασκευή στο ΣΕΦ με την Λαμποράλ Κούτσα για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων της Ευρωλίγκας και χρειάζεται τη νίκη όχι μόνο για τους βαθμούς αλλά και για την βελτίωση της ψυχολογίας της ομάδας. Ο Μίλαν Τόμιτς στη συνέντευξη Τύπου του παιχνιδιού με την Λαμποράλ Κούτσα τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για το παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Είναι το δεύτερο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Έχουμε δει πολύ στο video την Λαμποράλ Κούτσα και την έχουμε αναλύσει. Η ομάδα είναι έτοιμη για αυτό το παιχνίδι. Έχει καλούς σουτέρ, τον Μπέρτανς, τον Σαν Εμετέριο, αλλά πιο σημαντικός είναι ο Ερτέλ που μοιράζει ασίστ και σκοράρει. Εμείς θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο, καθώς παίζουμε στην έδρα μας», είπε αρχικά ο Τόμιτς.

Για την Κηφισιά: «Εμείς με την Κηφισιά περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί είχαμε ένα δύσκολο ταξίδι από την Βαλένθια. Συνήθως, όπως ξεκινάς ένα παιχνίδι έτσι το τελειώνεις. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Δεν χάθηκε, όμως, τίποτα. Είμαστε ακόμα στον Οκτώβριο και σιγά-σιγά χτίζουμε την ομάδα. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να ξεκινήσεις δυνατά και να δείξεις στον αντίπαλο πως δεν μπορεί να σε κερδίσει. Υπάρχουν τα πάνω-κάτω στην απόδοση. Εμείς πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τον Ερτέλ: «Είναι ο παίκτης που κρατάει την ομάδα. Σκοράρει και μοιράζει ασίστ. Είναι παίκτης που παίζει με αυτοπεποίθηση, γιατί έκανε καλά παιχνίδι με την Εθνική ομάδα».

Για τους τραυματισμούς των παικτών του Ολυμπιακού: «Δεν πρέπει να ψάχνουμε δικαιολογίες για το ποιος λείπει και δεν λείπει. Όλοι ξέρουμε ποιοι είναι τραυματίες και ποιοι λείπουν. Πρέπει να πάρουν τις ευθύνες τους και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ο Ντάνστον είχε ένα πρόβλημα και κατά 90% είναι έτοιμος».

Για τον κόσμο: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και θέλουμε να έρθει στο γήπεδο και να ενισχύσει την ομάδα».

Για το θέμα του προπονητή και όλη τη συζήτηση η οποία γίνεται: «Αυτό το πράγμα δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν. Αυτό κάνει κακό στην ομάδα. Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και να κερδίσει την Λαμποράλ Κούτσα».

Σχετικά άρθρα