Μεγάλο «διπλό» η Βόλφσμπουργκ

Πολύ μεγάλο νίκη με εντυπωσιακό 4-2 και με σπουδαία εμφάνιση πήρε η Βόλφσμπουργκ στο Κράσνονταρ για την 3η αγωνιστική στον 8ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, κάνοντας αποφασιστικό βήμα πρόκρισης. Μπήκε ως αλλαγή ο Βϊεϊρίνια…
Η γερμανική ομάδα πέτυχε την πρώτη νίκη της και ανέβηκε στους τέσσερις πόντους, αφήνοντας την αντίπαλο της στους δυο…  
 
Το 1-0 για τους «λύκους» έγινε στο 37’. Ο Όλιτς σούταρε η μπάλα κόντραρε στον Γκράνκβιστ, ο οποίος χρεώθηκε το… αυτογκόλ για την ομάδα του. Η Βόλφσμπουργκ έκανε το 2-0 σε καθοριστικό σημείο, αφού στο 46’ ο Ντε Μπρούιν έκανε το 2-0.

Η Κράσνονταρ μείωσε στο 51’ με πέναλτι από τον Γκράνκβιστ, αλλά οι «λύκοι» στη συνέχεια έφτασαν σε δυο γκολ ακόμα με τους Λουίζ Γκουστάβο (64’) και Ντε Μπρούιν (80’) και… καθάρισαν τον αγώνα. Η ρωσική ομάδα μείωσε με τον Βάντερσον στο 86’.

Οι συνθέσεις…
ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Ντίκαν, Γέντρισζικ, Γκράνκβιστ, Καλέσιν, Σίγκουρντσον, Μαμάεφ (68’ Αντζιντάλ), Γκαζίνσκι (80’ Πετρόφ), Αχμέντοφ, Λαμπόρδε, Περέιρα (68’ Βάντερσον), Άρι.
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Σέφερ, Γιουνγκ, Νάλντο, Νότσε, Καλιγκιούρι, Πέρισιτς (61’ Βιεϊρίνια), Ντε Μπρούιν(86’ Άρνολντ), Λουίζ Γκουστάβο, Γκιλαβογκί, Όλιτς (78’ Ντοστ).

Σχετικά άρθρα