Πέσιτς: «Τυχεροί που αντιμετωπίσαμε νωρίς τον Παναθηναϊκό»

Τους παίκτες του αποθέωσε ειδικά για την άμυνα που έπαιξαν κόντρα στον Εστεμπάν Μπατίστα, ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Σβέτισλαβ Πέσιτς .

Ο Σέρβος τεχνικός της γερμανικής ομάδας τόνισε πως η άμυνα και τα ριμπάουντ ήταν αυτά που χάρισαν τη νίκη στη Μπάγερν.

«Η άμυνα και τα αμυντικά ριμπάουντ ήταν αυτά που μας έδωσαν τη νίκη. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα. Οι Στίματς και Μπράιαντ έπαιξαν καλά τον Μπατίστα. Είναι σημαντικό να παίζεις δυνατή άμυνα κόντρα σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, αλλά και να μην χάνεις τον έλεγχο και να μην κάνεις λάθη. Εάν δεν κάνουμε πολλά λάθη και παίζουμε αυτό που ξέρουμε, τότε μπορούμε να κοντράρουμε τον οποιονδήποτε», είπε αρχικά ο Πέσιτς.

Και συμπλήρωσε: «Είναι πολύ δύσκολο να περιμένεις να πάρεις ένα παιχνίδι στην Ευρωλίγκα από πρώτα 20 λεπτά. Το πιο σημαντικό σημείο του ματς ήταν η υπομονή. Είχαμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην άμυνά μας. Ειδικά τα πήγαμε πολύ καλά πάνω στον Μπατίστα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με καλή ισορροπία παικτών και ξέρω πως θα είναι καλύτερος παιχνίδι με το παιχνίδι. Ήμασταν τυχεροί που αυτό ήταν το δεύτερό μας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα και όχι το τελευταίο».

Σχετικά άρθρα