Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τι ζητάς από μία σχέση με βάση τον ωροσκόπο σου.
Τι ζητάς από μία σχέση με βάση τον ωροσκόπο σου. thumbnail

Τι ζητάς από μία σχέση με βάση τον ωροσκόπο σου.

Στην πορεία της αισθηματικής μας ζωής πολλές φορές βρισκόμαστε μπερδεμένοι ανάμεσα στα “πρέπει” και στα “θέλω” μας και επιλέγουμε στο πλάι μας συντρόφους, που στην πραγματικότητα δεν μπορούν να μας δώσουν αυτό που στην ουσία έχουμε ανάγκη… Περνούν σχέσεις από τη ζωή μας, που μας δίνουν σημαντικά μαθήματα και οι οποίες μας βοηθούν να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες μας…

 

Μέσα από την γνώση της αστρολογίας, μπορούμε να μάθουμε, να σκεφτούμε και να βοηθηθούμε, ακόμα και στον τομέα των αισθηματικών μας. Αν λοιπόν βρίσκεσαι σε σκέψεις και αναζητάς απαντήσεις σχετικά με το τι ψάχνεις από μία σχέση, προκειμένου να νιώσεις την πλήρη ευτυχία, ή απλά θέλεις να μάθεις κάτι αντίστοιχο για το άτομο που σε ενδιαφέρει, αρκεί να γνωρίζεις τον ωροσκόπο.

 

Βρες τον ωροσκόπο, το δικό σου και του ατόμου που υπάρχει αυτό τον καιρό στην καρδιά σου, στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ του myastro.gr και μάθε ποια είναι τα ζητούμενα για τη δημιουργία και διατήρηση μίας σχέσης, που θα έχει μία όμορφη πορεία!

 

Ωροσκόπος Κριός

Το άτομο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο του Κριού θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «ο κυνηγός του έρωτα»! Του αρέσει να αλλάζει τους ερωτικούς συντρόφους σαν τα πουκάμισα, παθιάζεται, ενθουσιάζεται, όμως γρήγορα του φεύγει το ενδιαφέρον, αν δεν έχει βρει αυτό που πραγματικά αναζητά… Στην πραγματικότητα, το άτομο που έχει τον ωροσκόπο του στο ατίθασο ζώδιο του Κριού αναζητά έναν σύντροφο που θα μπορεί με την διπλωματία και την ηρεμία του να «κουλαντρίσει». Με λίγα λόγια, αναζητά το ταίρι που θα καταφέρει να αντιμετωπίσει την παρορμητικότητα, την νευρικότητα και την ένταση, που τον διακρίνει στις προσωπικές του σχέσεις. Προτιμά να έχει στο πλάι του έναν άνθρωπο πιο συγκαταβατικό, ο οποίος θα υποχωρεί και θα του δίνει τα ηνία, να κάνει αυτός τα κουμάντα στη σχέση τους! Παράλληλα θέλει να είναι κοντά του ένας άνθρωπος που θα είναι η «ήσυχη δύναμη», δηλαδή θα τον βοηθά να γαληνεύει και να νιώθει ηρεμία!

 

Ωροσκόπος Ταύρος

Από τη μία αναζητά το πάθος, τον έρωτα τον δυνατό, που θα ζήσει μαζί του τις πιο φλογερές στιγμές, από την άλλη όμως, το άτομο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο του Ταύρου επιθυμεί ασφάλεια και σταθερότητα! Αυτή η αντίθεση, γίνεται πολλές φορές η αιτία να δημιουργούνται παρατράγουδα στην αισθηματική του ζωή, γιατί τις περισσότερες φορές αφοσιώνεται σε έναν ερωτικό σύντροφο, με τον οποίο μοιράζεται πολύ έντονα συναισθήματα, όπου όμως δεν μπορεί να νιώθει την σιγουριά και την μονιμότητα! Το άτομο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο του Ταύρου, θέλει στον έρωτα να παίζει με «ανοιχτά χαρτιά», επιθυμεί να έχει μία σχέση, που θα του δίνει την βεβαιότητα να ξέρει καλά πού πατά και πού βρίσκεται! Στην ουσία λοιπόν αναζητά έναν σύντροφο που δεν θα του κάνει “τερτίπια” και “τσαλιμάκια” για να του κρατήσει ενεργό το ερωτικό ενδιαφέρον, αλλά θα του αφιερώνει την αγάπη του άνευ όρων.

 

Ωροσκόπος Δίδυμος

Με τον ωροσκόπο του στο ζώδιο των Διδύμων, το άτομο αναζητά έναν ερωτικό σύντροφο, που θα έχει ανοιχτό πνεύμα, θα είναι ενδιαφέρων τύπος, θα έχει άποψη και έντονη προσωπικότητα! Πάνω από όλα, αναζητά μία σχέση που δεν θα τον καταπιέζει, αλλά θα του αφήνει ελευθερίες, χωρίς να υπάρχουν οι τάσεις επιβολής ή κτητικότητας. Το άτομο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο των Διδύμων, δεν μπορεί να αντέξει τον έλεγχο, τις σκηνές ζηλοτυπίας, τους όρους και τα όρια. Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό για αυτό τον άνθρωπο να έχει ένα άτομο, που να έχει την ευστροφία να κρατά το μυαλό του σε εγρήγορση… Αναζητά τον σύντροφο που μπορεί να συζητήσει, να κάνει διάλογο, που θα μπορεί μέσα από την επικοινωνία μαζί του, να μαθαίνει πάντα κάτι καινούργιο. Θέλει ένα ταίρι που θα είναι μέσα στα πράγματα και θα μπορεί με τις ατάκες, το χιούμορ και τις απόψεις του, να τον κάνει να νιώθει θαυμασμό!

 

Ωροσκόπος Καρκίνος

Τα αισθηματικά του ατόμου που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο του Καρκίνου, δεν είναι παίξε γέλασε, με λίγα λόγια αναζητά κάτι σοβαρό, μόνιμο και σταθερό! Θέλει μία σχέση με ένα άτομο που θα είναι λογικό, πρακτικό, που θα μπορεί να τον αγκαλιάσει και να τον κάνει να ηρεμήσει από τις ανασφάλειες και τις συναισθηματικές αναμοχλεύσεις του… Αναζητά ένα άτομο που να στέκεται γερά στα πόδια του, που να έχει δύναμη (είτε ψυχολογική είτε υλική), που να έχει στόχους, φιλοδοξίες και που να ενδιαφέρεται όχι μόνο για το παρόν, αλλά και για το μέλλον… Σημαντικό εξίσου για τον άνθρωπο που έχει τον ωροσκόπο του στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι να έχει στο πλάι του έναν σύντροφο που θα μπορεί να αναλάβει καθήκοντα και υποχρεώσεις, που θα μπορεί να στηρίξει μία οικογένεια με κάθε τρόπο, που θα έχει αξίες, ηθική και θα λειτουργεί παραδοσιακά και συνετά στα ζητήματα των προσωπικών σχέσεων!

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X