Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Διαδικτυακό κοινωνικό φροντιστήριο για μαθητές
Διαδικτυακό κοινωνικό φροντιστήριο για μαθητές thumbnail

Διαδικτυακό κοινωνικό φροντιστήριο για μαθητές


Στη λειτουργία Διαδικτυακού Κοινωνικού Φροντιστηρίου για μαθητές γυμνασίου και λυκείου, οι γονείς των οποίων είναι δημότες ή κάτοικοι του Δήμου Θεσσαλονίκης και αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, είναι άνεργοι ή πολύτεκνοι, προχωρά ο κεντρικός Δήμος.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, υπήρξε χορηγία της εταιρείας "ΑΡΝΟΣ – Κέντρο Μελετών και Εκπαίδευσης ΕΠΕ" και έγκριση του σχετικού θέματος από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Τα μαθήματα που θα παραδίδονται με δωρεάν διδασκαλία μέσω βίντεο έως τις 30/6/2015, είναι το Φροντιστηριακό e-μάθημα Γυμνασίου και το Φροντιστηριακό e-μάθημα Λυκείου.


Πιο αναλυτικά, το πρώτο περιλαμβάνει, με έναν κωδικό χρήσης, διδασκαλία για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου με 9000 βίντεο (χρονικής διάρκειας 10 ή 15 λεπτών) για τα μαθήματα που διδάσκονται(θεωρία- μεθοδολογία- λυμένες ασκήσεις), τεστ αξιολόγησης και διαγωνίσματα on-line, καθώς και λύσεις των θεμάτων ασκήσεων σε όλα τα μαθήματα των σχολικών βιβλίων.

Το δεύτερο περιλαμβάνει, με έναν κωδικό χρήσης, διδασκαλία για όλες τις τάξεις του Λυκείου 10.000 βίντεο για τα μαθήματα που διδάσκονται (10 έως 15 λεπτών το κάθε βίντεο), τεστ αξιολόγησης και διαγωνίσματα on-line, λύσεις των θεμάτων εξετάσεων και Πανελλαδικών, καθώς και λύσεις της Τράπεζας θεμάτων Α΄ Λυκείου.


 


 

Μadata.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X