Αρχική / More / Αθλητικά / Επιστολή ΑΝΟΓ σε ΚΟΕ για τα ρόστερ
Επιστολή ΑΝΟΓ σε ΚΟΕ για τα ρόστερ thumbnail

Επιστολή ΑΝΟΓ σε ΚΟΕ για τα ρόστερ

Ο ΑΝΟΓ ζήτησε από την ΚΟΕ μέσω επιστολής την διατήρηση του αριθμού των παικτών που μπορούν να δηλωθούν στην Α1 αντρών και γυναικών στους 25. 

Αναλυτικά η επιστολή του ΑΝΟΓ:

«Κύριοι

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την επιθυμία του συλλόγου μας να παραμείνει ο αριθμός των παικτών και των παικτριών που μπορούν να δηλωθούν στο πρωτάθλημα Α1 Ανδρών & Γυναικών στους είκοσι πέντε.

 Κατά την άποψή μας με την απόφαση αυτή ουσιαστικά οι ομάδες οι οποίες προετοιμάζουν αθλητές-τριες μέσω των ακαδημιών τους θα στερηθούν ένα σημαντικό κίνητρο , όπως είναι αυτό της συμμετοχής τους στο αντίστοιχο ρόστερ.

 Καταλαβαίνουμε απόλυτα τους λόγους οι οποίοι σας ώθησαν σ αυτή την απόφαση αλλά άποψη μας είναι ότι το αποτέλεσμα ενός αγώνα με βάση τα ήδη υπάρχοντα ρόστερ των ομάδων μπορεί να αλλοιωθεί με την απουσία για διάφορους λόγους πέντε έως έξι βασικών παικτών – παικτριών.

Επομένως η μείωση των παικτών από 25 σε 21 δεν θα οδηγήσει σε λύση του συγκεκριμένου προβλήματος.

Σας παρακαλούμε όπως επανεξετάσετε το θέμα της μείωσης του ρόστερ των ομάδων υδατοσφαίρισης Α1 κατηγορίας Ανδρών & Γυναικών.

Με τιμή

Ο πρόεδρος
Κωνσταντίνος Μιτζάλης

Ο Γεν. Γραμματέας
Νικόλαος Αντωνίου»

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X