Πλήγμα με Σκόνδρα

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των ανθρώπων του ΠΑΟΚ σχετικά με τον τραυματισμό του Γιάννη Σκόνδρα. Ο διεθνής αμυντικός αποχώρησε με πρόβλημα από την αναμέτρηση του “Δικεφάλου” με την Φιορεντίνα και τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής. Ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται περίπου στις τέσσερις εβδομάδες κάτι που σημαίνει πως θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 3 Δεκεμβρίου.

Εν τω μεταξύ οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν την επομένη της ήττας από την Φιορεντίνα την μίνι προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την Βέροια (26/10, 17:15) και όσοι αγωνίστηκαν και στα 90 λεπτά ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και αποφόρτισης στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν σε τεχνική και τακτική.

Όσον αφορά στον Ρόμπερτ Μακ, ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός έκανε τρέξιμο και σπριντ, αισθανόταν το πόδι του πολύ καλύτερα, ωστόσο, η συμμετοχή του στο ματς της 8ης αγωνιστικής της Super League θα κριθεί στην προπόνηση του Σαββάτου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17.15 στο γήπεδο της Τούμπας.

Σχετικά άρθρα