Γκολάσα: «Τρεις τελικοί για την πρόκριση»

Και οι παίκτες του ΠΑΟΚ παρά την ήττα από την Φιορεντίνα, πιστεύουν πως υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες για την πρόκριση της ομάδας στην φάση των «32» αρκεί να ανταποκριθεί η ομάδα στα τρία παιχνίδια που ακολουθούν για το Γιουρόπα Λίγκ. Ο Εγιάλ Γκολάσα που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Φιορεντίνα, με δηλώσεις του, υποστήριξε πως περιμένουν τον ΠΑΟΚ τρείς τελικοί στο Γιουρόπα Λίγκ. Και σε αυτά τα τρία παιχνίδια – τελικούς, η ομάδα πρέπει να ανταποκριθεί.

Ο Γκολάσα στις δηλώσεις του υποστήριξε μεταξύ των άλλων: «Αν είχαμε λίγη τύχη θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Έστω την ισοπαλία. Ακόμη και στο τέλος είχαμε μία σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσουμε αλλά στην κεφαλιά που έκανα η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.  Το επόμενο παιχνίδι μας στην Ευρώπη είναι στην έδρα της Φιορεντίνα . Είναι δύσκολο να πάρουμε αποτέλεσμα μέσα στην Ιταλία αλλά θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι αξίζουμε περισσότερα. Εμείς χρειαζόμαστε περισσότερο από αυτούς ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα τους. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε και στο τέλος θα προκριθούμε μαζί με τη Φιορεντίνα για το αξίζουμε. Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά δεν χάθηκαν τα πάντα. Παραμένουν ζωντανές οι ελπίδες, καθώς υπάρχουν τρία ακόμη παιχνίδια και σε αυτά μπορούμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να προκριθούμε. Η 2η θέση παραμένει ανοιχτή, καθώς η Γκινγκάμπ δεν κέρδισε στη Λευκορωσία και έχει μόνο έναν βαθμό παραπάνω από εμάς».

– Σας περιμένουν τρεις τελικοί στην Ευρώπη;

«Μπορούμε να το πούμε και έτσι. Μένουν τρία παιχνίδια στον όμιλο, τα οποία θα είναι τρεις τελικοί για την πρόκριση στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι».

Σχετικά άρθρα