Τσόρι: «Δώρο στον κόσμο η νίκη»

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει δώρο στον κόσμο του τη νίκη στο ντέρμπι.
 
Εκ των ηγετών του Ολυμπιακού, ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες, έστειλε μήνυμα νίκης για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι οι παίκτες της ομάδας θέλουν να κάνουν δώρο στον κόσμο της αυτή τη νίκη.
 
Ο Τσόρι μίλησε στη NOVA:
 
Για τα συναισθήματά του αυτή την περίοδο: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, περνάω μία πάρα πολύ καλή περίοδο, νιώθω έντονη την αγάπη του κόσμου και του συλλόγου. Πάντα είναι πολύ όμορφο να γράφεις ιστορία με έναν σύλλογο που σου φέρεται τόσο καλά που νιώθεις σαν την οικογένειά σου».
 
Για τις νίκες με Ατλέτικο και Γιουβέντους: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλο τον σύλλογο και για όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στην ομάδα ότι μπορούμε αυτή τη στιγμή και γράφουμε ιστορία για τον σύλλογο. Ο Ολυμπιακός κάνει βήματα μπροστά, ανεβαίνει κάποια σκαλοπάτια, γίνεται λίγο πιο γνωστός απ’ όσο ήταν και μέρα με τη μέρα με πολλή δουλειά κερδίζει λίγο περισσότερο σεβασμό».
 
Για το ντέρμπι με ΠΑΟ: «Αυτή τη φορά αντί να μιλήσω, να δείξουμε στο γήπεδο την φιλοδοξία και τη θέληση που έχει η ομάδα να κερδίσει. Ξέρω την σημασία που έχει το παιχνίδι για μας και θα ήθελα να τους δώσουμε μία νίκη σαν δώρο».

Σχετικά άρθρα