Μαρκόπουλος: «Δίκαια το Ρέθυμνο»

Ο Κόροιβος γνώρισε την ήττα στο εντός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο με 75-72. Η ομάδα της Αμαλιάδας κόντραρε στα ίσια τους Κρητικούς καθώς οι δύο ομάδες ήταν μαζί στο σκορ καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Χάρης Μαρκόπουλος , θεωρεί ότι η ομάδα του Ρεθύμνου πήρε δίκαια τη νίκη.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Σκουρτόπουλο για τα καλά του λόγια και να τον συγχαρώ. γιατί αυτό που θέλει να παίξει η ομάδα του, το παίζει και το ακολουθεί κατά γράμμα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ξέραμε ότι το Ρέθυμνο αρέσκεται στο γρήγορο παιχνίδι και έχει δύναμη και στους περιφερειακούς και στους ψηλούς. Εχασε στην παράταση από τον ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει πως πρόκειται για δυνατή ομάδα, από τη στιγμή που άντεξε σε τέτοιες συνθήκες. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αποτελεσματικοί στους στόχους που είχαμε βάλει, τουλάχιστον στο αμυντικό μας κομμάτι. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, δώσαμε τη δυνατότητα στο Ρέθυμνο να μπει πολύ εύκολα μέσα στη ρακέτα και από εκεί και πέρα να δημιουργήσει καταστάσεις με εύκολα καλάθια που μας άγχωσαν. Στο τέλος έτσι όπως έγινε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει κι εμείς, όμως θεωρώ δίκαιη την επικράτηση του Ρεθύμνου. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας υποστήριξε. Λυπόμαστε που δεν τους κάναμε χαρούμενους», είπε αρχικά ο Μαρκόπουλος.

Και συνέχισε λέγοντας: «Τα παιδιά πάλεψαν. Συνεχίζουμε. Το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο. Κάθε στιγμή μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για μια ομάδα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι. Υπάρχουν κάποιες χτυπητές αδυναμίες και ψάχνουμε τον τρόπο να τις διορθώσουμε. Ο ΠΑΟΚ μία από τις καλύτερες ομάδες στο πέντε εναντίον πέντε στην Ελλάδα. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θεωρώ ότι είναι καθήκον μας να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Σχετικά άρθρα