«Διαχειριστήκαμε πολύ καλά την νίκη επί του Ολυμπιακού»

Η πολύ καλή διαχείριση της νίκης επί του Ολυμπιακού ήταν από τα «κλειδιά» της σημερινής επικράτησης της Κηφισιάς στην Ελευσίνα σύμφωνα με τον Μιχάλη Κακιούζη.

«Είχαμε να διαχειριστούμε μια πολύ μεγάλη νίκη όλη αυτή την εβδομάδα και αυτό ήταν από τα μεγάλα θέματα που έπρεπε να λύσουμε, έχουμε την δυνατότητα όμως στην ομάδα μας να έχουμε πολύ έμπειρους παίκτες και νομίζω ότι το διαχειριστήκαμε καλά και παρουσιαστήκαμε πολύ σοβαροί και πολύ συγκεντρωμένοι», παρατήρησε ο προπονητής της ΑΕΝΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου και επισήμανε ότι: «Ελέγξαμε το παιχνίδι εκτός από ένα σημείο που η Ελευσίνα μας δυσκόλεψε παίζοντας πιο επιθετικά από εμάς αλλά ανακτήσαμε γρήγορα τα ηνία του παιχνιδιού κάνοντας ένα πολύ καλό τρίτο δεκάλεπτο και καταφέραμε να κερδίσουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί η Ελευσίνα προερχόταν από δύο ήττες  και έπαιζε στην έδρα της. Νομίζω ένα πάρα πολύ μεγάλο κομμάτι της νίκης μας έχει να κάνει με το γεγονός των επιθετικών ριμπάουντ γιατί σχεδόν κάθε φορά που αστοχούσαμε είχαμε την δυνατότητα για δεύτερη επίθεση. Συνεχίζουμε υπάρχει ακόμα δρόμος, συγχαρητήρια στους παίκτες μας και καλή συνέχεια στην Ελευσίνα».

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την πολύ σημαντική νίκη που κάναμε σε μια δύσκολη έδρα όπως η Ελευσίνα», δήλωσε αρχικά ο Μιχάλης Κακιούζης, ο 38χρόνος φόργουορντ της Κηφισιάς και τόνισε: «Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Πανελευσινιακός προερχόταν από δύο ήττες και ήθελε από σήμερα να κάνει μια καινούργια αρχή. Εμείς προερχόμενοι από μια τεράστια νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό την διαχειριστήκαμε πάρα πολύ καλά δουλεύοντας όλη την εβδομάδα και πιστεύω πως με την σημερινή μας νίκη απέκτησε και νόημα η νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Συγχαρητήρια στη Ελευσίνα πιστεύω πως είναι από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα και δύσκολα θα περάσει κάποιος άλλος από την έδρα της».

«Εμείς κοιτάμε το επόμενο δύσκολο παιχνίδι και πιστεύω πως αν συνεχίζουμε να δουλεύουμε έτσι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα στην συνέχεια του πρωταθλήματος», σημείωσε ο Κακιούζης.

Σχετικά άρθρα