Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Το 47% του λαού πιστεύει ότι θα λαδωθούν οι βουλευτές
Το 47% του λαού πιστεύει ότι θα λαδωθούν οι βουλευτές  thumbnail

Το 47% του λαού πιστεύει ότι θα λαδωθούν οι βουλευτές

Για να ψηφίσουν Πρόεδρο και για να μη διαλυθεί η Βουλή και χάσουν τα μεροκάματα και τα προνόμιά τους!


Ο κόσμος το ΄χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι!.. Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που διενήργησε η ALCO είναι αποκαλυπτικά για την ποιότητα του πολιτικού προσωπικού στην Ελλάδα, καθώς και για τα κίνητρα με τα οποία οι βουλευτές λαμβάνουν αποφάσεις και ψηφίζουν σε κρίσιμα ζητήματα, όπως η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.


Σύμφωνα με το γκάλοπ – φωτιά, το 47% του κόσμου πιστεύει ότι οι αποκαλύψεις της «Κυριακάτικης kontranews» για την επιχείρηση εξαγοράς βουλευτών έχουν βάση, ενώ ένα 34% τις θεωρεί μέρος του πολιτικού παιχνιδιού.
Στην ουσία, η συντριπτική πλειοψηφία του λαού βλέπει όχι μόνο διαπλοκή, αλλά και συναλλαγή στο ζήτημα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και θεωρεί ως δεδομένο ότι κάποιοι βουλευτές θα διαπραγματευτούν την ψήφο τους με οικονομικά ανταλλάγματα, ενώ κάποιοι άλλοι θα ψηφίσουν με κίνητρο την παράταση της παραμονής τους στη Βουλή, που συνεπάγεται προνό- μια, μισθούς, κρατικά αυτοκίνητα, γραμματείς και διάφορες άλλες κρυφές παροχές που εξασφαλίζουν οι προνομιούχοι εθνοπατέρες.


Το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης αποτελεί κόλαφο για το πολιτικό σύστημα και το πολιτικό προσωπικό. Η μπόχα που αναδύει η δημόσια ζωή κινδυνεύει να πνίξει τη Δημοκρατία, ενώ η αναξιοπιστία των βουλευτών και των κυβερνητικών στελεχών εγκυμονεί κινδύνους για το λαό και το έθνος.


Γι΄ αυτό οι βουλευτές θα πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους, πριν εμπλακούν σε βρώμικα παιχνίδια διαπλοκής και συναλλαγής.


Ο κόσμος έχει αγριέψει, θα παρακολουθεί τα γεγονότα από πολύ κοντά και θα είναι αμείλικτος, σε περίπτωση που έχουμε νέα επεισόδια αποστασίας αντίστοιχα με αυτά του ΄65 που οδήγησαν στην απαξίωση του πολιτικού κόσμου, την κατάρρευση του πολιτικού συστήματος και έστρωσαν το δρόμο για τη χούντα των συνταγματαρχών.


Η χώρα δεν αντέχει νέες αποστασίες, νέους αποστάτες και νέους διχασμούς, ειδικά τώρα που ο κίνδυνος εξαιτίας της τουρκικής προκλητικότητας είναι μεγάλος. Γιατί ακόμα και στην περίπτωση κατά την οποία βρεθεί βρώμικο χρήμα για εξαγορά ψήφων, κανένας Πρόεδρος της Δημοκρατίας που θα έχει εκλεγεί μετά από συναλλαγή δεν αντέχει και καμιά κυβέρνηση που χρησιμοποιεί μεθόδους μαφίας δεν θα έχει διάρκεια και προοπτική.


Η εκτροπή το μόνο που μπορεί να προκαλέσει είναι γενικευμένη σύγκρουση και ακυβερνησία, μέχρι τη μέρα που θα μιλήσει ο κυρίαρχος λαός.


Βεβαίως οι ξένοι τοκογλύφοι και οι ντόπιοι εκφραστές τους, είναι σίγουρο ότι θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να παραταθεί ο βίος της συγκυβέρνησης. Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσονται και οι διάφορες περίεργες εκθέσεις ξένων εταιρειών συμβούλων, όπως αυτή που είδε χθες το φως της δημοσιότητας και η οποία δίνει μόνο 20% πιθανότητες για εκλογές τον Μάρτιο.


Αλήθεια από πού αντλεί τις πληροφορίες η ξένη αυτή εταιρεία.
Μήπως γνωρίζουν τίποτα που εμείς δεν έχουμε πάρει χαμπάρι ή απλώς επιχειρούν να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα.


Ο κόσμος αλλά και η Δικαιοσύνη έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους στους βουλευτές που θα μπορούσε να είναι ύποπτοι για συναλλαγή, καθώς και στους επιχειρηματίες εκείνους που έχουν αναλάβει να γίνουν χορηγοί στα βρώμικα σχέδια εκτροπής ντόπιων και ξένων.


Η Ελλάδα είναι ένα μικρό χωριό που όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και κυρίως όλοι μιλάνε… Είναι η χώρα που δεν μένει τίποτα κρυφό, ειδικά όταν εμπλέκονται διαπλεκόμενοι παράγοντες και πολιτικοί.


Το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης λαμβάνει χαρακτήρα προειδοποίησης από το λαό σε όλους εκείνους που μεθοδεύουν εκτροπές. Ελπίζουμε για το καλό τους να μην τολμήσουν…


 


Kontranews.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X