Έτοιμος δηλώνει ο Μακ -Τα πλάνα του Άγγελου

Επιστροφή στις νίκες θέλει ο ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι πρωταθλήματος με την Βέροια. Μετά την ήττα από την Φιορεντίνα, τις δύο τελευταίες ημέρες γίνεται προσπάθεια ανασύνταξης από τον Αγγελο Αναστασιάδη και τους συνεργάτες του.

Οι επιλογές για την ενδεκάδα είναι αρκετές και ο 61χρονος προπονητής θα κληθεί να αποφασίσει ποιοι παίκτες θα συμμετέχουν σε αυτήν. Μέχρι χθες ο Αναστασιάδης δεν είχε φανερώσει τα πλάνα του για την ενδεκάδα. Το ευχάριστο, είναι πως ο Ρόμπερτ Μακ δηλώνει έτοιμος να αγωνιστεί καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθανόταν. Και αυτό το γεγονός μπορεί να του ανοίξει διάπλατα την θέση του στην βασική ενδεκάδα. Την τελική απόφαση όμως θα λάβει ο Αναστασιάδης. Ακόμη το θέμα που υπάρχει εδώ και ημέρες, είναι ποιος θα παίξει στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Κατσικά. Ο Βίτορ είναι τιμωρημένος ενώ ο Σκόνδρας τραυματίας. Μια προοπτική για το κέντρο της άμυνας, είναι να αγωνιστεί ο Μαντούρο δίπλα στον Κατσικά. Άλλη επιλογή είναι να παίξει για παράδειγμα ένας εκ των Ράτς ή Ποζατζίδη στο κέντρο.

Οι υπόλοιπες θέσεις, δείχνουν να έχουν «κλειδώσει» όσον αφορά τα πρόσωπα που θα χρησιμοποιηθούν. Ο Γλύκος θα παίξει κάτω από τα γκολπόστ. Ο Κίτσιου προορίζεται για δεξιά και ο Ράτς αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας οι Κατσικάς και Μαντούρο (η Ποζατζίδης). Στα χάφ οι Τζιόλης, Κάτσε και Τζανδάρης . Στην επίθεση οι Μακ, Περέιρα και Αθανασιάδης. Είναι φανερό πως και ο Σαλπιγγίδης χρειάζεται να πάρει ανάσες, ωστόσο ο Αναστασιάδης θα αποφασίσει το μεσημέρι ποιους θα χρησιμοποιήσει οριστικά.

Σχετικά άρθρα