Μάχη μεγάλων στρατηγών στο Ολντ Τράφορντ

Ακόμα ένα ντέρμπι αυτό το Σαββατοκύριακο. Στο Όλντ Τράφορντ κονταροχτυπιούνται η Μάντσεστερ Γ. με την Τσέλσι . Λουίς Φαν Χάαλ εναντίον του άλλοτε συνεργάτη του στη Μπαρτσελόνα Ζοζέ Μουρίνιο.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” βρίσκονται στην 7η θέση έπειτα από οχτώ ματς τη φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, η μεταβατική (ακόμα μια) περίοδος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.Ο Ολλανδός τεχνικός έχει πονοκεφάλους καθώς δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει τους Φαλκάο και Ρούνεϊ . Ο Κολομβιανός τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής και ο Άγγλος εκτίει την ποινή του. Και όταν βλέπει ότι ο Φαν Πέρσι έχει μόλις δύο γκολ στα τελευταία 8 ματς τότε σίγουρα πρέπει να βρει λύσεις.

Η Τσέλσι από την πλευρά της θέλει τη νίκη για να ξεφύγει ακόμα πιο πολύ από την Μάντσεστερ Σίτι, μετά την ήττα της με 2-1 από τη Γουέστ Χαμ. Ο Ντιέγκο Κόστα αναμένεται να ξεκινήσει το παιχνίδι παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε τις τελευταίες ημέρες. Παρόλα αυτά και οι Λονδρέζοι έχουν απουσίες, αφού ο Αθπιλικουέτα είναι τιμωρημένος.

Στη μοναδική φορά που οι δύο τεχνικοί τέθηκαν αντιμέτωποι ο Πορτογάλος έφυγε νικητής. Ήταν το 2010 στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μπάγερν Μονάχου.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-2-3-1): Ντε Χέα – Τζόουνς, Ρόχο, Σο, Ράφαελ – Ντι Μαρία, Μπλιντ, Ερέρα, Μάτα, Βαλένσια – Φαν Πέρσι.

Τσέλσι (4-2-3-1): Κουρτουά – Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Φιλίπε Λουίς – Μάτιτς, Φάμπρεγας – Σούρλε, Όσκαρ, Αζάρ – Ντιέγκο Κόστα

Σχετικά άρθρα